Hienoa toimintaa Turussa – TUTO siirtää peliään FC Interin ottelun tieltä

© Kuva: Juha Tamminen
Villa - Hammers maanantaina! Lunasta mojova talletusbonus!

Jääkiekon Mestiksessä pelaava TUTO Hockey kertoo, että se on vaihtanut Kiekko-Vantaata vastaan pelattavan kotiavauksensa alkamisaikaa, jotta peli ei mene päällekkäin FC Interin ja FC Hongan välisen ottelun kanssa.

Inter ja Honka kohtaavat Veikkausliigan ylemmän loppusarjan kolmannella kierroksella lauantaina 28. syyskuuta kello 17.00 Veritas Stadionilla Turussa.

TUTOn ja K-Vantaan Mestis-ottelu alkaa pelin siirtämisen myötä kello 19.00 Veritas Stadionin vieressä sijaitsevalla Marli Areenalla.

– Lähdimme kartoittamaan otteluajan siirtoa, kun FC Interin Mestaruussarjan otteluohjelma tuli julki viime viikolla. Juttelimme hyvässä hengessä asiasta Interin kanssa. Valitettavasti he eivät saaneet pelin ajankohtaa siirrettyä, mutta onneksi Kiekko-Vantaa ja Mestis olivat siirrolle suotuisia. Jatkamme ottelupäivän suunnittelua yhdessä Interin kanssa ja pyrimme rakentamaan tästä yhdessä hienon lauantain Kupittaalla, kommentoi TUTO Hockeyn ottelutapahtumavastaava Janne Ollila seuran sivuilla.

Vastaavia tempauksia on nähty myös esimerkiksi Tampereella, jossa Ilveksen jalkapallo- ja jääkiekkojaostot ovat tehneet yhteistyötä välttääkseen päällekkäisyyksiä liigajoukkueidensa otteluissa.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Villa - Hammers maanantaina! Lunasta mojova talletusbonus!
Edellinen artikkeliCuraçaon maajoukkuevahti menehtyi yllättäen joukkueen hotellissa
Seuraava artikkeliFC Lahdelle isot sakot kannattajien törttöilystä – ”Poikkeuksellista piittaamattomuutta ihmisten turvallisuutta kohtaan”