Jääkiekon Mestiksessä pelaava TUTO Hockey kertoo, että se on vaihtanut Kiekko-Vantaata vastaan pelattavan kotiavauksensa alkamisaikaa, jotta peli ei mene päällekkäin FC Interin ja FC Hongan välisen ottelun kanssa.

Inter ja Honka kohtaavat Veikkausliigan ylemmän loppusarjan kolmannella kierroksella lauantaina 28. syyskuuta kello 17.00 Veritas Stadionilla Turussa.

TUTOn ja K-Vantaan Mestis-ottelu alkaa pelin siirtämisen myötä kello 19.00 Veritas Stadionin vieressä sijaitsevalla Marli Areenalla.

– Lähdimme kartoittamaan otteluajan siirtoa, kun FC Interin Mestaruussarjan otteluohjelma tuli julki viime viikolla. Juttelimme hyvässä hengessä asiasta Interin kanssa. Valitettavasti he eivät saaneet pelin ajankohtaa siirrettyä, mutta onneksi Kiekko-Vantaa ja Mestis olivat siirrolle suotuisia. Jatkamme ottelupäivän suunnittelua yhdessä Interin kanssa ja pyrimme rakentamaan tästä yhdessä hienon lauantain Kupittaalla, kommentoi TUTO Hockeyn ottelutapahtumavastaava Janne Ollila seuran sivuilla.

Vastaavia tempauksia on nähty myös esimerkiksi Tampereella, jossa Ilveksen jalkapallo- ja jääkiekkojaostot ovat tehneet yhteistyötä välttääkseen päällekkäisyyksiä liigajoukkueidensa otteluissa.

FC Inter Turku

@FCInterTurku
Huom turkulaisen urheilun ystävät!

@TUTOHockey'n kotiavauksen alkamisaikaa on siirretty, jotta halukkaat ehtivät seuraamaan sekä Interin että TUTOn kotipelit.

⚽️ Inter-@EsportHonka la 28.9. klo 17.00 Veritas Stadionilla
🏒 TUTO-@KiekkoVantaa la 28.9. klo 19.00 Marli Areenalla

TUTO Hockey

@TUTOHockey
TUTO Hockeyn kotiavauksen alkamisaika on muuttunut. Ottelu alkaa klo 19.00 Marli Areenalla @KiekkoVantaa vastaan. tutohockey.fi/fi/uutisarkist…

#Mestis #Veikkausliiga #TUTOHockey #Kiekkovantaa #Marliareena #Veritasstadion #FCInterTurku