Ilveksen Jarkko Wiss ei usko pelien luonteen muutokseen Mestaruussarjassa: ”Lasken kokonaisuuksia”

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan runkosarjassa kolmanneksi päätyneen Ilveksen pelit Mestaruussarjassa alkavat sunnuntaina, kun joukkue isännöi Tammelassa Honkaa. Valmentaja Jarkko Wiss avaa maaottelutauon aikana tapahtunutta seuran sivustolla.

– Teki hyvää ottaa pari päivää huilia ja ajatukset pois Veikkausliigasta. Olemme palanneet kovalla intensiteetillä treeneihin. Viime viikolla vedimme suurella sykkeellä kirjaimellisesti.

Sittemmin on palattu hiontapuoleen.

– Tällä viikolla olemme tietysti keskittyneet enemmän taktiseen puoleen, mutta sekaan mahtuu myös maksimaalisen tempon harjoitteita.

Wissin mukaan sarjan taitteen jälkeen monikaan asia ei ole toisin.

– Pelin luonne ei mielestäni muutu mestaruussarjan myötä. Tähänkin asti jokaisessa ottelussa on ollut panosta ja paineita. Tämä on kaikki samaa kautta ja lasken kokonaisuuksia. Odotamme syksyn ratkaisuhetkiä sopivalla jännityksellä, mutta pyrimme samalla nauttimaan hetkestä.

Honka ei Ilveksen kaadossa ole vielä pääsarjatasolla onnistunut, mutta tasaista on viime aikoina ollut. Tämän vuoden puolella pelatuissa otteluissa tamperelaiset ovat onnistuneet voittamaan kahdesti, joskin Suomen Cup -ottelussa maaliskuussa siihen vaadittin rangaistuspotkukisa.

Ilves lähtee Mestaruussarjaan kahden pisteen takamatkalta päätöskierroksella sen kaataneeseen FC Interiin. Kakkosena oleva KuPS on joukkueen kanssa samassa pistemäärässä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.