Ilveksen tehomiehelle kaksivuotinen jatkosopimus

© Kuva: Juha Tamminen
Villa - Hammers maanantaina! Lunasta mojova talletusbonus!

Veikkausliigan runkosarjassa kolmanneksi sijoittunut Ilves tiedottaa kotisivuillaan tehneensä kaudet 2020 ja 2021 kattavan jatkosopimuksen Ilari Mettälän kanssa. 25-vuotias Mettälä pelaa Ilveksessä nyt toista kauttaan siirryttyään Tampereelle TPS:stä.

Kuluvalla kaudella 192-senttinen Mettälä on tehnyt Ilvekselle kaikissa kilpailuissa seitsemän maalia. Sillä hän on seuran toiseksi tehokkain maalintekijä Lauri Ala-Myllymäen jälkeen. Maaleista neljä on syntynyt Veikkausliigassa ja kolme talvella Suomen Cupin lohkovaiheessa.

Mettälän uran yksi kohokohta nähtiin lokakuussa 2017, kun hän ratkaisi TPS:n nousun Ykkösestä Veikkausliigaan Hongan verkkoon laukomalla maalillaan. Syksyn 2017 kuudella viimeisellä Ykkösen kierroksella Mettälä teki peräti viisi maalia.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Villa - Hammers maanantaina! Lunasta mojova talletusbonus!
Edellinen artikkeliJesse Jorosesta kasvoi Tanskassa nopeasti mestaruuden takuumies: ”Se oli todella, todella merkittävää”
Seuraava artikkeliOman joukkueen faneilta tyrmistyttävä kanta vastustajan apinachantteihin: ”Se oli kunnioitusta, ei rasismia”