Jatkuuko Zlatan Ibrahimovićin maailmanvalloitus Argentiinassa? – ”Olemme tilanteessa, jossa pystyisimme hankkimaan hänet”

© Kuva: Getty Images

Los Angeles Galaxyn ruotsalaistähti Zlatan Ibrahimović haluaa siirtyä Boca Juniorsiin, sanoo Argentiinan suurseuran hallituksen jäsen Jorge Anro.

Ibrahimović, 37, pelaa parhaillaan toista kauttaan Yhdysvalloissa ja Galaxyssa, jonka riveissä hän on tahkonnut 54 ottelua, tehnyt 50 maalia ja syöttänyt 13.

Ruotsalaishyökkääjän agentti Mino Raiola lyttäsi huhut Bocasta viime keskiviikkona sosiaalisessa mediassa.

– En ole ikinä tarjonnut Ibrahimovićia Boca Juniorsille tai kellekään muulle, kommentoi Raiola Twitterissä.

Anron mukaan ruotsalaiskärki haluaa kuitenkin siirtyä Argentiinaan. Lisäksi hän vakuutti Mundo Boca Radion haastattelussa, että Bocalla olisi varaa hankkia Ibrahimović, jonka sopimus Galaxyn kanssa päättyy joulukuussa.

– Pitää paikkaansa, että Ibrahimović haluaa pelata Bocassa ja pitää paikkaansa, että me olemme tilanteessa, jossa pystyisimme hankkimaan hänet.

– Seura on tällä hetkellä instituutiona todella hyvässä tilanteessa. Taloudellisesti tilanne on niin hyvä, että meillä on varaa tällaisiin ylellisyyksiin.

– Me pystyisimme maksamaan Zlatanin sopimuksen.

Ibrahimović on aiemmin ammattilaisurallaan edustanut Manchester Unitedia, Paris Saint-Germainia, AC Milania, Barcelonaa, Internazionalea, Juventusta, Ajaxia ja Malmöä.

Joko nyt HSV? ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️