Valioliiga
Leicester – Newcastle
Sunnuntai 29.09. klo 18:30

Sunnuntain ainoa Valioliigan ottelu on Leicesterin ja Newcastlen välinen taisto. Leicester on tällä kaudella jälleen tosissaan haastamassa isompiaan ja King Powerilla näyttää olevan hyvä meininki. Newcastlen valmistautuminen kauteen sai puolestaan jopa surkuhupaisia piirteitä ja joukkue keikkuu tällä hetkellä putoamisviivan päällä.

Leicester nousi viime viikonloppuna tasaisessa ottelussa Tottenhamia vastaan voittoon. Viikolla joukkue leikittel EFL Cupissa Lutonin kumoon 0-4 lukemin. Tästä ottelusta Brendan Rodgersin suojateille on varmasti budjetoitu kolme pistettä – tosin pelaamalla ne on otettava. Joka tapauksessa Kettujen peli kulkee oivallisesti ja Jamie Vardy on alati vaarallinen kärjessä. Pitkäaikaispotilaiden lisäksi James Maddisonin pelikuntoa vielä pähkäillään – mies satutti jalkaansa Tottenham-pelissä.

Newcastle on voittanut koko kaudella yhden pelin – se haki puolustustaktiikalla pisteet Tottenhamilta kuukausi sitten. Sen jälkeen on pudottu EFL cupista ja pelattu kolme voitotonta sarjaottelua. Viime viikonloppuna Brightonia vastaan tasapeli oli oikeutettu lopputulos. Steve Bruce joutuu suojatteineen tekemään parhaansa, jotta sarjapaikka säilyisi tämän kauden jälkeen. Sairaustuvalla on edelleen tungosta ja useampikin fitness test vaaditaan, että pelikuntoiset soturit saadaan selville.

Lyö vetoa ottelusta:

Leicester on selkeä suosikki tässä ottelussa. Sen verran on otettava tulokulmaa tähän, että vetosuositus menee tasoitukselle, joka vaatii vähintään kahden maalin voiton. Vetosuositus on siis Aasialainen tasoitusveto, Leicester -1.5 kertoimella 2,55.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.

LYÖ VETO