Man Unitedin Solskjær vahvisti: Seuraava hankinta tulee tarpeeseen – ”Ei tarvitse olla rakettitieteilijä”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær myöntää, että seura etsii parhaillaan uutta hyökkääjää, mutta kärkimies ostetaan vain, jos hän täyttää kaikki vaatimukset.

United on kärsinyt alkukaudesta hyökkääjäpulasta loukkaantumisten takia. Kesällä seura myi Romelu Lukakun Internazionaleen ja lainasi Alexis Sánchezin samaan osoitteeseen, joten vaihtoehdot vähenivät jo siirtoikkunassa. Unitedin ainoa hyökkäyspään hankinta kesällä oli walesilaislaituri Daniel James, joka on tehnyt tällä kaudella kolme maalia Valioliigassa.

Puhtaita ysipaikan pelaajia Unitedilla ei kuitenkaan juurikaan ole. Solskjær on antanut minuutteja 17-vuotiaalle Mason Greenwoodille, joka on kiittänyt vastuusta kahdella maalilla, mutta United tuskin laskee kaikkia odotuksiaan maalinteosta teinitähden varaan.

Solskjærin mukaan hyökkääjä on haussa, mutta ketä tahansa hän ei ryhmäänsä huoli.

– Päästimme Alexisin ja Lukakun pois. Ei tarvitse olla rakettitieteilijä tietääkseen, että yritämme seuraavaksi hankkia hyökkääjää, kommentoi Solskjær Sky Sportsin mukaan.

– Oli tosin Romelu Lukakun aika lähteä, hän tietää sen. Hän ei halunnut olla täällä, ja mikä järki on pitää pelaajia, jotka eivät halua olla täällä?

– Etsimme jotain, joka toisi hieman luovuutta ja maaleja, mutta heidän (potentiaalisten hankintojen) on oltava juuri oikeanlaisia.

– Hyökkääjiä oli saatavilla, mutta ei niitä, joita me halusimme. Emme saaneet sitä, jonka halusimme (kesän siirtoikkunassa).

– Ei ole myöskään järkeä hankkia pelaajia, joista ei ole sataprosenttisen varma.

– Kun hankitaan pelaajia, tarvitaan juuri ne oikeat, jotka pysyvät täällä pitkään.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!