Borussia Dortmundin kapteeni Marco Reus yrittää houkutella Bayer Leverkusenin huippulupausta Kai Havertzia seurakaverikseen.

Reus, 30, oli jo kesällä isossa roolissa, kun Julian Brandt siirtyi Leverkusenista Dortmundiin. Brandt, 23, on kertonut, että Reus tuli maajoukkueen reissulla juttelemaan hänelle ja kertomaan, miten kovin hän haluaa Brandtin siirtyvän Dortmundiin.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja Havertz, 20, on huhujen mukaan lähes jokaisen Euroopan suurseuran toivehankinta. Hän on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt pelata Leverkusenin edustusjoukkueessa jo 109 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 30 maalia ja syöttänyt 22.

Reus, Brandt ja Havertz ovat kaikki parhaillaan Saksan maajoukkueen matkassa. Saksa kohtaa viikon sisään EM-karsintaotteluissa Hollannin ja Pohjois-Irlannin.

– Teen kaikkeni saadakseni hänet Dortmundiin. En tiedä, paljonko hän maksaisi tai olisiko Dortmundilla häneen varaa, kommentoi Reus Sport1:lle.

– Mutta teen parhaani, kuten Julianin kanssa. Julianissa minulla on liittolainen, joka tuntee hänet yhä todella hyvin. Joten odotellaan ja katsotaan.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Reus kokee, että nuorten pelaajien auttaminen kuuluu hänen työhönsä sekä Dortmundissa että maajoukkueessa.

– Roolini täällä (maajoukkueessa) on varsin samanlainen kuin seurassani. On tärkeää olla nuorten pelaajien käytettävissä, kun heillä on kysyttävää.

– Olin itsekin vastaavassa tilanteessa. On todella tärkeää, että kokeneet pelaajat ovat valmiita auttamaan. Mutta se ei ole ikinä ollut ongelma Saksan maajoukkueessa.