Mestarien liigan huippuottelusta varamiesten taisto – koko PSG:n supertrio sivussa

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan uusi kausi käynnistyy tiistaina 17. syyskuuta. Yksi avauskierroksen ehdottomasti odotetuimmista otteluista on Pariisissa pelattava PSG-Real Madrid. Ottelun alla on kuitenkin käynyt selville, että molemmat joukkueet joutuvat otteluun pahasti varamiehisinä.

Vierasjoukkueen pelaajista sairaslistalla ovat laitapuolustaja Marcelo, keskikentän Luka ModricIsco ja Fede Valverde sekä pitkäaikaistoipilas Marco Asensio. Pelikiellossa puolestaan ovat toppariosaston Sergio Ramos ja Nacho, joten Realin alakerrassa tullaan näkemään paljon harvemmin nähtyjä ja uusia kasvoja.

Hyvä ei ole kotijoukkue PSG:nkään tilanne, sillä pariisilaisten koko hyökkäyksen supertrio seuraa ottelua katsomosta. Lauantaina voiton Strasbourgista ratkaissut Neymar kärsii pelikieltoaan, ja Kylian Mbappé ja Edinson Cavani ovat yhä sairaslistalla. PSG:n valmentaja Thomas Tuchel oli elätellyt toiveita Cavanin toipumisesta otteluun, mutta nyt Marca kertoo, ettei uruguaylaishyökkääjä ole vielä pelikunnossa.

Mitä todennäköisemmin tilaisuutensa saa siirtoikkunan viimeisenä päivänä Interistä lainattu Mauro Icardi, jonka ongelmana on kuitenkin kehno pelituntuma. Icardi pelasi viikonloppuna 20 minuuttia, mutta ne ovat hänen ainoat peliminuuttinsa ylipäätään sitten toukokuun. Icardin rinnalle miehet valittaneen joukosta Eric-Maxim Choupo-MotingPablo Sarabia ja Angel Di María.

PSG:n sairaslistalla ovat lisäksi Julian DraxlerThilo Kehrer ja Colin Dagba.