© Kuva: Getty Images

Osasuna – Betis: Nousijajoukkuetta vastaan

La Liga
Osasuna – Betis
Perjantai 20.09. klo 22:00

La Ligan viikonloppu laitetaan käyntiin Pamplonassa, jossa Estadio El Sadarilla sarjanousija Osasuna isännöi Real Betisiä. Isännille ennustettiin kaudesta eloonjäämistaistelua sarjassa säilymisen suhteen, mutta neljän kierroksen jälkeen Osasuna on vielä tappioitta ja tukevasti sarjan keskikastissa. Betisillä on sen sijaan jäänyt kauden alusta jossiteltavaa.

On pakko myöntää, että Osasuna on ollut iloinen yllätys alkukierroksilla. Joukkue otti Barcelonalta vähintäänkin ansaitun pisteen ja viime kierroksella olisi ansaittu voitto Valladolidin vieraana. Jagoba Arrasate on tehnyt hienoa työtä: joukkue ei sorru hasardeihin, vaan etenee määrätietoisesti. Nousijalla on usein alkukaudella ns. suden hetki ja sen joukkue on käyttänyt hienosti hyväkseen. Tässä ottelussa kokoonpanosta saattaa puuttua jopa puolenkymmentä pelaajaa, mutta ihan säällinen yhdistelmä kentälle saadaan joka tapauksessa.

Betisillä jäi hampaankoloon kotipelissä Getafea vastaan, kun kaksi miestä ajettiin ulos. Siihen nähden tasapeli oli hyvä suoritus ottelusta. Muutenkin Betis on ollut pistesaldoaan parempi joukkue tähän asti. William Carvalho ja Loren Morón kärsivät tässä ottelussa pelikieltojaan. Vaikka sevillalaiset ovat sarjataulukossa isäntiä perässä, peruslaadultaan joukkue on parempi, kun se vain onnistuu kykyjensä mukaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Isäntien puolesta puhuu hyvä vire ja kotietu. Vieraiden plussaksi on laskettava parempi luokka. Aikansa kun tätä paria kääntelee, niin melko tasabuukkiin joutuu arvion kanssa päätymään. Koska Osasuna on vetomarkkinoiden lemmikki, minä vetelen vastapalloon vierasvoittoa. Vetosuositus on Betis voittaa ottelun kertoimella 3,00. Tasoitusvedolla voi riskiä pienentää mukavasti.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.