Pitkäksi venyneet synttärijuhlat jättivät runkopelaajan sivuun EM-karsintalohkon kärkipelistä – jo toinen skandaali lyhyen ajan sisällä

© Kuva: Getty Images
Viikkokierroksella Tottenham - Norwich! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Keskuspuolustaja Martin Hinteregger on kuulunut jo muutaman vuoden ajan Itävallan maajoukkueen ehdottomiin runkopelaajiin. Hinteregger pelasi Itävallan kaikissa otteluissa täydet minuutit kesän 2016 EM-kisoissa ja samoin aina terveenä ollessaan karsinnoissa vuoden 2018 MM-turnaukseen. Viime syksyn Nations Leaguessa Hinteregger kellotti maksimipeliminuutit, ja myös meneillään olevissa EM-karsinnoissa hän huhki Itävallan takalinjoilla ensimmäiset viisi ottelua alusta loppuun.

Putki meni poikki maanantaina, kun Itävalta kohtasi tärkeässä karsintaottelussa vieraskentällä Puolan. Ottelu oli EM-karsintojen G-lohkon kärkiottelu. Puola ja Itävalta päätyivät maalittomaan tasapeliin, ja kun Slovenia kukisti samaan aikaan Israelin, putosi Itävalta tässä vaiheessa lohkonsa kolmanneksi.

Alun perin Hintereggerin kerrottiin olleen sivussa pohjevamman vuoksi, mutta nyt Itävallan jalkapalloliitto on tiedottanut todellisen syyn olleen kurinpidollinen. Hinteregger täytti lauantaina 27 vuotta, ja miehen omat synttärijuhlat venyivät pitkäksi.

– Puola-ottelun tärkeyden vuoksi keskityimme täysin urheilulliseen puoleen ja käsittelimme aiheen sisäisesti. Martin on myöntänyt käyttäytyneensä väärin, ja on pyytänyt anteeksi, Itävallan päävalmentaja Franco Foda selvitti jalkapalloliiton tiedotteessa.

Itävaltalaismedian mukaan 42 A-maaottelua pelannut Hinteregger saapui lauantain vapaan iltapäivänsä jälkeen takaisin joukkueen hotelliin vasta sunnuntai-aamuna, vain vähän ennen joukkueen lähtöä Varsovaan. Pelaaja pyysi itsekin tiedotteessa käytöstään anteeksi.

– Juhlin lauantaina syntymäpäivääni ja ylitin tietyt rajat, Hintereggerin kerrotaan sanoneen.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen Hintereggerin skandaali tänä kesänä. Heinäkuun lopussa itävaltalainen nousi otsikoihin silloisen joukkueensa FC Augsburgin Itävallan harjoitusleirillä. Hinteregger lähti omin nokkinensa paikallisille kyläjuhlille ja myöhemmin festivaaleilta levisi video, jossa hän hoiperteli huomattavan päihtyneenä. Joukkuekaveri Kevin Danso pystyi hädin tuskin pitämään Hintereggeriä pystyssä. Seuraavana päivänä edessä olivat harjoitusleirin viimeiset treenit, ja niihin Hinteregger ei osallistunut.

Elokuussa Hinteregger siirtyi Augsburgista Eintracht Frankfurtiin, jossa hän pelasi lainalla myös viime kevätkauden.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

Viikkokierroksella Tottenham - Norwich! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!