Pohjalainen: VPS:n runkopelaajan kausi ohi – ”Sivusta katsominen yhtä piinaa”

© Kuva: Juha Tamminen
Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Edellisellä kierroksella KPV:n Veikkausliigan haastajasarjassa maalieron turvin ohittanut VPS joutuu tulemaan loppukauden ajan toimeen ilman luottopelaajaansa Timi Lahtea. 29-vuotias keskuspuolustaja teki SJK:ta vastaan vaasalaisen ainoan maalin, mutta loukkaantui ottelun lopussa. Asiasta kertoo Pohjalainen.

– Se oli tavallinen taklaustilanne, mutta takareidestä sieppasi. Kävin maanantaina magneettikuvissa, ja tilanne on nyt tämä. Harmittaa ihan määrättömästi, Lahti kertoi Pohjalaiselle.

– Loppusyksy menee jalkaa kuntouttaessa, valitettavasti. Joku repeämä siellä lihaksessa on. Tuli aika lailla puun takaa, että vamma on noin vakava.

Timi Lahti on pelannut VPS:n avauskokoonpanossa 20 ottelussa 23:sta. Hän on vaasalaisten eniten minuutteja pelannut kenttäpelaaja. Vain maalivahti Martin Kompalla on summannut enemmän peliminuutteja.

– On ihan hirveää, kun ei itse voi olla kokoonpanossa eikä kentällä auttaa joukkuetta. Pelin katsominen sivusta on yhtä piinaa, Lahti harmittelee VPS:n selviytymistaistelun keskellä.

– Meidän tilanteessamme tulee lisäpainetta, kun kamppailemme sarjapaikasta. Jos jäljellä olevat pelit olisivat keskikastin otteluita, eikä olisi näin kovat panokset, olisi varmasti helpompaa olla sivussa. Mutta nyt on kyseessä sarjapaikka, periaatteessa työpaikkakin. Ne ovat aika kovia juttuja.

Lähde: Veikkausliigan kotisivut

Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!