Toppari José Nadson on tehnyt Seinäjoen Jalkapallokerhon kanssa jatkosopimuksen. SJK kertoo sivuillaan, että brasilialaispuolustaja jatkaa seurassa ainakin ensi kauden loppuun.

Nadson, 34, siirtyi SJK:hon viime maaliskuussa jätettyään Venäjän pääsarjaseuran Krylja Sovetov Samaran. Hän saapuikin Seinäjoelle mairittelevan ansioluettelon kera. Nadson on edustanut urallaan Euroopassa myös Belgian suurseura Genkiä, jonka kanssa hän pelasi Mestarien liigassa ja Eurooppa-liigassa, sekä moldovalaista Sheriff Tiraspolia.

Kuluvalla kaudella Nadson on pelannut Veikkausliigassa 17 ottelua, ja hänet on valittu kuukauden joukkueeseen kahdesti.

– Olen todella iloinen tästä uudesta sopimuksesta ja mahdollisuudesta jatkaa tässä perheessä, joka SJK on. Minulla on täällä todella hyvä olo ja tämä on hieno seura, kommentoi Nadson SJK:n tiedotteessa.

– Haluankin heti ensimmäiseksi pyytää anteeksi kannattajilta tätä kautta. Sillä meillä on ollut tarpeeksi laatua joukkueessa taistella paljon paremmista asioista tällä kaudella. En tiedä mitä oikein tapahtui, mutta lupaan, että teen kaikkeni sen eteen, että ensi kaudesta tulee meille toisenlainen.

– Lupaan harjoitella niin kovaa kuin pystyn, tehdä kaikkeni kentällä ja autan myös muuta joukkuetta tekemään niin.

– Meidän kannattajat ovat olleet aina tukenamme. Niin hyvinä kuin huonoina hetkinä, vaikka emme ole sitä aina ansainneet. Se saa minut tuntemaan, että me todella olemme yhtä. Me olemme aidosti perhettä. Ensi kaudella haluan antaa heille jotain takaisin.

Hiljattain SJK solmi jatkosopimuksen myös kapteeninsa, keskikenttäpelaaja Mehmet Hetemaj’n kanssa.

– Hetemaj’n kiinnityksen lisäksi, tämä on mielestäni aivan loistava jatkosopimus. Mielestäni tämä osoittaa, että haluamme rakentaa hyvän joukkueen ensi kaudelle, kommentoi SJK:n päävalmentaja Brian Page.

– Nadson on ehdottomasti laatupelaaja, rauhallinen johtaja, joka saa omalla tekemisellään muut pelaajat paremmiksi hänen rinnallaan. Mielestäni hän ja Hetemaj yhdessä, ovat vahva ydin ensi kaudelle.

SJK on Veikkausliigassa yhdeksäntenä, kun sillä on kaksi ottelua pelaamatta alemmassa loppusarjassa.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
Nadson ja SJK jatkosopimukseen

Brasilialaispuolustaja José Nadson jatkaa SJK:n paidassa ainakin kauden 2020 loppuun.

Lue SJK:n nettisivuilta Nadsonin ja Brian Pagen kommentit sopimuksesta sekä Nadsonin tarkempi esittely: sjk.fi/w/nadson-ja-sj…

#SJKfi #Veikkausliiga