Suomi-futis elää myös arjen sankareista – ottelu vaarassa peruuntua, vierasjoukkueen sähkömies riensi hätiin

Urheilun ja jalkapalloilun perustava idea on, että lähtökohtaisesti häviäjiä on aina yhtä paljon kuin voittajiakin. Tappioitakin pahempaa otteluiden kaikille osapuolille – joukkueille, katsojille ja toimihenkilöille – lienee kuitenkin se, jos koko ottelu joudutaan syystä tai toisesta perumaan. Hyvä valmistautuminen menee harakoille ja kotimatkoille joudutaan lähtemään ilman kipeästi kaivattua adrenaliiniannosta.

Sunnuntaina ottelun peruuntuminen oli aito uhka Suomessa, Kakkosen B-lohkon ottelussa GrIFK-KaaPo. Kauniaisten keskuskentän valoja ei saatu päälle, eikä mikään tuntunut enää auttavan. Tällöin tarvittiin Suomi-futiksen arjen sankaruutta, ja moniosaajaa. Hätiin tuli vierasjoukkue KaaPon Hans Honkasalo.

25-vuotias Honkasalo on siviiliammatiltaan sähköasentaja, joten hän ratkaisi ongelman ja Kauniaisten areenalle saatiin valot. Näin ottelu saatiin lopulta pelattua suunnitellusti.

Honkasalon osaamisesta kiitti varmasti jokainen, eikä pelissä ollut muutenkaan häviäjiä, sillä pisteen jaettiin maalein 3-3. Grankulla IFK:n maaleista vastasivat Niko PulkkinenSamuel Langhoff ja Lassi Luoto. Kaarinan Pojille osuivat Juho SalminenNiklas Blomqvist ja Pyry Tenho.

Tuloksen myötä Kaapo jatkaa B-lohkon kakkosena ja GrIFK sijalla yhdeksän. Molemmilla on sarjan viimeisissä otteluissa vielä paljon pelattavaa.


Lunasta 50€ ilmaisveto Mestarien liigaan!

  1. Avaa pelitili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta ja saat 50€ ilmaisvedon Mestarien liigan peleihin.
  3. Laita vetoa sisään ja nauti peleistä!