Urheilun ja jalkapalloilun perustava idea on, että lähtökohtaisesti häviäjiä on aina yhtä paljon kuin voittajiakin. Tappioitakin pahempaa otteluiden kaikille osapuolille – joukkueille, katsojille ja toimihenkilöille – lienee kuitenkin se, jos koko ottelu joudutaan syystä tai toisesta perumaan. Hyvä valmistautuminen menee harakoille ja kotimatkoille joudutaan lähtemään ilman kipeästi kaivattua adrenaliiniannosta.

Sunnuntaina ottelun peruuntuminen oli aito uhka Suomessa, Kakkosen B-lohkon ottelussa GrIFK-KaaPo. Kauniaisten keskuskentän valoja ei saatu päälle, eikä mikään tuntunut enää auttavan. Tällöin tarvittiin Suomi-futiksen arjen sankaruutta, ja moniosaajaa. Hätiin tuli vierasjoukkue KaaPon Hans Honkasalo.

25-vuotias Honkasalo on siviiliammatiltaan sähköasentaja, joten hän ratkaisi ongelman ja Kauniaisten areenalle saatiin valot. Näin ottelu saatiin lopulta pelattua suunnitellusti.

Kaarinan Pojat

@KaarinanPojat
#MiestenKakkonen matsi @GreenIFK:n ja KaaPon välillä oli eilen vaarassa peruuntua, kun Kauniaisten keskuskentän valoja ei saatu päälle. Onneksi meidän Hans Honkasalo osaa asiansa, ja lopulta valot saatiin päälle ja matsi käyntiin 👍 Päävalmentajan syväanalyysi matsista ⬇️

Tomi Kivikoski

@TomiKivikoski
Vähä jäi kaivelemaan tasuri tänään Kauniaisissa.Pari huolimatonta maalia päästettiin vaikka toisaalta ite oltiin tehokkaita erikoistilanteissa.Onneks joukkueessa sähköasentaja ni saatiin kentän valot kuntoon ja peli pelattua.#kaapo #valotpäälle #sähkäri

Honkasalon osaamisesta kiitti varmasti jokainen, eikä pelissä ollut muutenkaan häviäjiä, sillä pisteen jaettiin maalein 3-3. Grankulla IFK:n maaleista vastasivat Niko Pulkkinen, Samuel Langhoff ja Lassi Luoto. Kaarinan Pojille osuivat Juho Salminen, Niklas Blomqvist ja Pyry Tenho.

Tuloksen myötä Kaapo jatkaa B-lohkon kakkosena ja GrIFK sijalla yhdeksän. Molemmilla on sarjan viimeisissä otteluissa vielä paljon pelattavaa.