Mestarien liigan keskiviikko on saatu käyntiin Olympiakosin ja Tottenhamin sekä Club Brüggen ja Galatasarayn välisillä otteluilla.

Kreikkalainen Olympiakos piti kotikentällään Karaiskakis Stadionilla pintansa viime kauden finalistia, englantilaista Tottenhamia, vastaan joukkueiden päätyessä lohko B:ssä 2-2-tasapeliin.

Tottenham oli ottelun alkuhetkillä pahoissa vaikeuksissa, mutta se iski puolen tunnin tienoilla kahdesti. Ensin vieraat saivat pilkun, kun Yassine Meriah kaatoi Harry Kanen rangaistusalueella. Kane asteli itse pallon taakse ja toimitti sen verkkoon.

Hetkeä myöhemmin Lucas Moura täräytti rangaistusalueen tuntumasta hienon kudin Olympiakosin maaliin.

Kotijoukkue vastasi takaiskuihin vielä ensimmäisellä puoliajalla. Mathieu Valbuena pelasi oivallisen läpisyötön Daniel Podencelle, joka toi isännät tarkalla laukauksellaan maalin päähän hieman ennen taukovihellystä.

Valbuena oli vahvasti mukana myös joukkueensa toisessa osumassa. Tottenhamin toppari Jan Vertonghen astui hänen kantapäälleen toisen puoliajan alussa, ja Olympiakos sai rangaistuspotkun, jonka Valbuena ampui itse sisään.

Belgialainen Club Brügge ja turkkilainen Galatasaray päätyivät samaan aikaan pelatussa ottelussa lohko A:ssa maalittomaan tasapeliin.

Mestarien liigassa pelataan tänään vielä kuusi ottelua, jotka alkavat kello 22.00.

TÄMÄN LINKIN TAKAA LÖYDÄT KAIKEN OLENNAISEN MESTARIEN LIIGASTA – OTTELUT, UUTISET, TULOKSET, LOHKOTILANTEET

Mestarien liiga keskiviikkona 18. syyskuuta

Kello 19.55

Club Brügge-Galatasaray 0-0

Olympiakos-Tottenham 2-2

Kello 22.00

Atlético Madrid-Juventus

Bayern München-Belgradin Punainen tähti

Dinamo Zagreb-Atalanta

Bayer Leverkusen-Lokomotiv Moskova

PSG-Real Madrid

Šah’tar Donetsk-Manchester City