Tunteet kuohuivat Jerevanissa – Armenian maalintekijä antoi Italian tähtitopparin kuulla kunniansa: ”Häpeällistä”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien EM-karsintalohkossa pelaavat Armenia ja Italia mittelöivät torstaina keskenään Jerevanissa.

Italia vankisti asemiaan lohkokärjessä voittamalla vieraskentällä 3-1. Azzurri on voittanut kaikki viisi otteluaan ja kohtaa seuraavaksi Suomen sunnuntaina Tampereella.

Armenia joutui pelaamaan toisen puoliajan yhden vajaalla. Sen maalintekijä Aleksandre Karapetian katseli kahdesti keltaista avauspuolikkaalla.

Karapetian sai toisen varoituksensa ensimmäisen jakson lisäajalla, kun hän hyppäsi pääpalloon Italian topparin Leonardo Bonuccin kanssa. Bonucci kaatui tilanteen jälkeen maahan ja jäi pitelemään kasvojaan. Erotuomari katsoi Karapetianin huitaisseen italialaispuolustajaa kädellään ja antoi hänelle illan toisen keltaisen.

Karapetian otti tilanteeseen kantaa Instagramissa.

Todellisuudessa osuma oli minimaalinen, ellei olematon. Peli oli tuossa vaiheessa tasatilanteessa 1-1, mutta Italia iski viimeisen vartin aikana vielä kaksi maalia.

Karapetian teki sosiaalisessa mediassa selväksi, ettei arvostanut Bonuccin kaatuilua.

– Arvostan suuresti sitä, mitä olet saavuttanut jalkapallossa, mutta tuo oli häpeällistä, kommentoi Karapetian Instagramin Stories-julkaisussa, johon hän oli merkannut Bonuccin.

Armenian kapteeni Henrikh Mkhitarjan ei lähtenyt puolustamaan kumpaakaan osapuolta.

– En nähnyt tilannetta, ehkä se oli punaisen arvoinen, ehkä ei. He kummatkin yrittivät päästä palloon. En tiedä, menikö hän (Karapetian) kyynärpää edellä vai ei, joten en voi tuomita, sanoi Mkhitarjan Football Italian mukaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.