Venäjän entiset maajoukkuepelaajat Aleksandr Kokorin, 28, ja Pavel Mamajev, 31, ovat vihdoin vapautuneet vankilasta. Venäläismediassa on kerrottu, että molemmat miehet pääsivät tiistaina ehdonalaiseen.

Kokorin ja Mamajev ovat olleet vankilassa viime lokakuusta lähtien. Heidät pidätettiin kaksikon riehuttua humalassa ja pahoinpideltyä korkea-arvoisen venäläisen virkamiehen (lue lisää).

Mustiin huppareihin sonnustautuneet Kokorin ja Mamajev poistuivat vankila-alueelta autolla, jossa oli tummennetut lasit. Kaksikko tuomittiin toukokuussa noin puolentoista vuoden vankeusrangaistukseen. He olivat olleet lokakuusta lähtien tutkintavankeudessa. Myös Kokorinin veli ja eräs toinen henkilö tuomittiin samasta rettelöstä.

Russian Football News

@RusFootballNews
After almost a year since they were arrested for assault, Pavel Mamaev and Aleksandr Kokorin were today released from prison.

Täysin vailla draamaa ei sujunut myöskään miesten vankilasta lähtö. Pelaajia noutamaan tullut Kokorinin isäpuoli ajoi nimittäin matkalla vankilaan erään toimittajan jalan päältä.

Kokorinin agentin kerrotaan todenneen Interfaxille, että mies haluaa jatkaa pelaamista Pietarin Zenitissä. Hyökkääjän sopimus on tiettävästi jo allekirjoitettu. Myös keskikenttäpelaaja Mamajev haluaa jatkaa uraansa FK Krasnodarin riveissä, mutta toiveen toteutumisesta ei ole mitään varmuutta.

– Päätimme solmia Kokorinin kanssa kauden loppuun ulottuvan sopimuksen, Aleksandr Medvedev Zenitin johtoportaasta totesi RIA Novosti -uutistoimistolle.

Sekä Kokorin että Mamajev ovat pelanneet vuosien ajan Venäjän maajoukkueessa. Kesän 2018 MM-kisoihin heitä ei valittu. Kokorin olisi luultavimmin ollut kisapaikkaa lähellä ilman loukkaantumista.

Lähde: Transfermarkt