Rangersissa tällä hetkellä uraa tekevä keskikenttäpelaaja Steven Davis kehui joukkuetoveriaan Glen Kamaraa.

Kamara, 23, oli isossa roolissa viikolla käydyssä Skotlannin liigacupin ottelussa, jossa hän iski ottelun voittomaalin Livingstonia vastaan. Kamara on saanut alkukaudesta kohtalaisesti vastuuta keskikentällä, vaikka joitain pelejä mies on joutunut seuraamaan myös vaihtopenkiltä.

Davis kehui Rangers-nuorukaisia Kamaraa sekä samanikäistä Joe Ariboa, 23. Davis puhuu kokemuksen syvällä rintaäänellä, sillä mieheltä löytyy peräti 306 valioliigaottelua vyöltään. Davis pelasi pitkän uran Southamptonissa vuosina 2012-19.

– Yritän antaa heille pieniä vinkkejä siellä sun täällä, Davis kertoi Rangers TV:lle.

Davisin mukaan Kamara ja Aribo ovat varsin kypsiä pelaajia ikäisekseen.

– He pelaavat kokeneen pelaajan tavoin, ikään kuin heillä olisi vanhat päät nuorien olkapäiden yläpuolella. He ovat hyviä pelaajia, jotka voivat mennä pitkälle ja tehdä upeat urat, konkari kehui.