Championship
Birmingham – Middlesbrough
Perjantai 04.10. klo 21:45

Championshipin perjantaikamppailussa ottaa yhteen kaksi lievissä vaikeuksissa piehtaroivaa joukkuetta. Birmingham on kolmen tappiopelin sukelluksessa, kun taas Middlesbroughin koko kausi on ollut melkoista taapertamista ja sijoitus kahdenkympin paikkeilla ei taatusti tyydytä ketään. Molemmat hakevat tästä ottelusta tietä parempaan ja ottelu näyttää etukäteen melko ympäripyöreältä.

Birminghamissa alkaa varmaankin olla ikävä Gary Monkia. Pep Clotetin johtama yhdistelmä on siis tappioputkessa, eikä näissä peleissä vastassa ole edes ollut sarjan parhaimmistoa. Ei Bluesilta mitään ihmetekoja täksi kaudeksi odotettukaan, mutta tämänhetkinen suoritustaso näyttää jonkun verran huolestuttavalta: hyvää alkukautta ei tällä hetkellä muista enää kukaan.

Middlesbrough pelasi viikolla Prestonin kanssa tasurin. Sarjan parhaimmille joukkue ei näytä tällä hetkellä riittävän ja yleensäkin ottaen kaksi voittoa kymmenestä pelistä on auttamattomasti liian vähän. Jonathan Woodgatelta odotetaan pikaista ryhtiliikettä, mutta rehellisesti sanottuna sellaista ei ole nyt näköpiirissä. Ei joukkue missään nimessä kuitenkaan isäntiä heikompi yhdistelmä ole.

Lyö vetoa ottelusta:

Tästä voi olla odotettavissa tasainen ja hermostunut taisto – molemmilta joukkueilta tarvittaisiin nyt kipeästi tulosta. Näen ottelun vähämaalisena ja sen varsinaiset vetoideat eivät mitenkään hurmaa. Tasapelin todennäköisyys on koholla, sillä molemmat voivat hyvin tyytyä siihen, jos toisella jaksolla tilanne on tasan. Mennään tämä kulma edellä ja annetaan kevyt pikkutipsi: vetosuositus on Tasapeli kertoimella 3,05.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.

LYÖ VETO