© Kuva: Juha Tamminen

Bosnia-Hertsegovina – Suomi: Suuri ottelu edessä

EM-karsinnat
Bosnia-Hertsegovina – Suomi
Lauantai 12.10. klo 19:00

Tulevana viikonloppuna siis jatkuvat karsinnat ensi kesän Euroopan mestaruuskisoihin. Huuhkajien tilanne on edelleen kutkuttava ja seuraavaksi vastaan asettuu lohkossa yllättävissä vaikeuksissa ollut Bosnia-Hertsegovina. Vierasreissut Balkanin alueelle eivät ole ikinä helppoja ja tämä on jälleen kerran yksi suurimmista otteluista, jonka Suomen maajoukkue on ikinä pelannut. Pistekin mukaan tältä reissulta auttaisi jatkoon menoa suunnattomasti.

Bosnia-Hertsegovina on kuuden ottelun jälkeen lohkonelosena seitsemällä pisteellä. Syyskuussa se hoiteli lilliputtiosaston Liechtensteinin kotonaan helposti, mutta karahti kiville Armeniassa ja tappio tuli numeroin 4-2. Robert Prosinečkin joukkue ei voi olla varma jatkopaikastaan, vaikka voittaisi loput karsintaottelunsa. Lisää jobinpostia tuli, kun tähtihyökkääjä Edin Džeko loukkaantui Serie A-ottelussa, eikä ole käytettävissä Suomea vastaan.

Suomi hävisi viimeksi kotona Italialle 1-2. Vaikka erikoistilanteista tuli pelin jälkeen nurinaa, isossa kuvassa Italia oli numeroiden verran parempi joukkue. Huuhkajat kärsi Tim Sparvin poissaolosta selvästi, eikä permanentti ollut vahvimmillaan. Markku Kanervan suojatit olisivat varmasti tästä ottelusta tyytyväisiä pisteeseen ja odotan, että Kanervan taktiikka on lauantaina tiiviiseen puolustukseen ja vastahyökkäyksiin perustuva. Teemu Pukin pääseminen maalintekoon olisi pienen tauon jälkeen mukava bonus.

Lyö vetoa ottelusta:

Suomelle ei ole tehty tässä karsinnassa ihmeemmin maaleja ja myös Huuhkajien oma maaliodotus on tässä ottelussa matalahko – kuten koko ottelun maaliodotusarvo. Parhaan vedon löydän sille, etteivät molemmat joukkueet onnistu maalinteossa. Vetosuositus on siis Molemmat joukkueet tekevät maalin – EI kertoimella 1,79.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.