© Kuva: Getty Images

Brescia – Fiorentina: Serie A-kierros pakettiin

Serie A
Brescia – Fiorentina
Maanantai 21.10. klo 19:45

Serie-A:n kierros pistetään pakettiin maanantaina, kun sarjanousija Brescia isännöi Fiorentinaa. Brescia keikkuu tällä hetkellä putoamisviivan päällä, vaikka sillä on ennen illan ottelua kaksi ottelua vähemmän pelattuna kuin valtaosalla joukkueista. Brescian otteluissa sattuu ja tapahtuu – onkin mielenkiintoista nähdä, lähteekö nousija aktiivisella otteella myös laadukasta Fiorentinaa vastaan.

Brescia tulee tähän otteluun pitkältä sarjatauolta, sillä ennen maajoukkuetaukoa joukkueen ottelu Sassuoloa varten siirrettiin tuonnemmaksi. Maaottelubreikin aikana joukkue pelasikin ystävyysottelun Vojvodinaa vastaan tuntuman säilyttämiseksi. Eugenio Corrinin suojattien kuntopuntari ei näytä hääviltä, mutta osaksi se johtuu siitä, että joukkue pelasi ottelut Napolia ja Juventusta vastaan. Nämä ottelut Brescia hävisi, mutta peli-ilme oli vastus huomioiden sangen hyvä.

Fiorentina on kolmella peräkkäisellä voitollaan noussut sarjan keskikastiin ja joukkueen peli näytti ennen maaottelutaukoa todella hyvältä. Viola on kunnostautunut maalipaikkojen luomisessa, mutta viimeistelyn tehokkuus voisi olla paremmallakin tasolla. Tässä ottelussa vieraat jännittävät, onko tärkeä Federico Chiesa pelikunnossa. Kärjen puuttuminen kokoonpanosta olisi iso isku joukkueen tulivoimalle

Lyö vetoa ottelusta:

Laadukkaampi Fiorentina on ottelussa suosikki, mutta vetomarkkinoilla on sorruttu jo liioitteluun. Siksi otan kantaa kotimenestyksen puolesta ja lyön vetoa sen puolesta, että Brescia saisi ottelusta ainakin pisteen. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Brescia +0.5 kertoimella 1,90.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.