Pekka Lagerblom pelasi sunnuntaina uransa viimeisen kotiottelun FC Lahden ja KPV:n välisessä Veikkausliigan toiseksi viimeisen kierroksen kamppailussa.

KPV voitti ottelun lopulta maalein 4-1.

Lagerblom julkaisi tunteikkaan viestin ottelun alla FC Lahden sosiaalisissa medioissa.

36-vuotias Lagerblom tiedotti muutama viikko sitten lopettavansa komean pelaajauransa kuluvaan kauteen. Lagerblom pelaa uransa viimeisen ottelun ensi viikonloppuna Veikkausliigan viimeisellä kierroksella, kun FC Lahti vierailee SJK:n isännöitävänä Seinäjoella.

– Muistan, kun ensimmäisen kerran astelin Urheilukeskuksen nurmelle. Sain kunnian toimia pallopoikana Lahden Reippaan SM-sarjamatsissa yhdessä joukkuetovereideni kanssa. Ja tekin olitte siellä. Se kerta meni jännittäessä ja tuskin muistan itse ottelusta mitään. Ikimuistoisinta 7-vuotiaalle olivat ne puoliajalla tarjotut perinteikkäät Hartwallin Jaffa ja hillomunkki, urallaan 12 kertaa Huuhkajien paidassa pelannut Lagerblom kirjoitti.

– 30 vuotta myöhemmin astelen samaiselle viheriölle viimeistä kertaa pelaajan roolissa. Taival on ollut pitkä, mutta huikea. Kaikki ne kokemukset nuoresta futarin alusta tähän päivään, kun päätän ammattilaisurani, ovat muokanneet ja rakentaneet minusta pala palalta tällaisen kuin nyt olen.

Lagerblom muisti viestissään myös FC Lahden kannattajia.

– Ja jälleen tunnen tiedän läsnäolonne taustalla. Olette olleet tärkeä osa taivaltani ja tulen aina vaalimaan lämmöllä niitä muistoja, joita tämä kaupunki ja te lahtelaiset olette minulle tuoneet. Iso kiitos kaikille teille. Hyvien ja huonojen hetkien aikoina olen saanut teiltä tukea ja kannustusta, olette innoittaneet minua yrittämään kovempaa, jaksamaan vaikeinakin aikoina ja luottamaan itseeni.

– On aika antaa tulevien tähtien loistaa tämän kaupungin yllä ja siirtyä seuraamaan ja nauttimaan rakkaasta jalkapallosta Teidän kanssanne. Kiitos kaikista yhteisistä vuosista, vilpittömin kiitoksin, Pekka.

Lähde: FC Lahden Twitter-tili

FC Lahti

@FCLahti1996
Kiitos Pekka!

Tänään FC Lahti - KPV stadionilla kello 16.00.

#FCLahti #Veikkausliiga