Valioliiga
Everton – West Ham
Lauantai 19.10. klo 14:30

Valioliiga pääsee maaottelutauon jälkeen vauhtiin lauantaina ja heti alkuiltapäivästä pelataan mielenkiintoinen ottelu tappioputkessa räpiköivän Evertonin ja sarjataulukon paremmassa puoliskossa viihtyvän West Hamin välillä. Sarjatauko tuli isäntien kannalta hyvään aikaan, sillä Marco Silva on päässyt kasaamaan rivejään huonosti menneen alkukauden jälkeen. Helpolla ei voitto tule lauantainakaan, elleivät otteet parane oleellisesti.

Valioliigassa – kuten käytännössä kaikissa sarjoissa – paniikkinappula on herkässä ja Silvalla on varmasti paineet työpaikkansa puolesta. Evertonin ongelmat tiivistyvät viimeistelyongelmiin: Toffees on kyllä luonut paikkoja, mutta maalinteko on ollut tervanjuontia. Osaksi tämän voi laittaa myös epäonnen piikkiin. Poissa Evertonilta on Jean Philippe Gbamin loukkaantumisen vuoksi. Lisäksi Seamus Coleman kärsii pelikieltoaan ja parin pelurin kunto katsotaan lähempänä ennen matsia.

Myöskään West Ham ei ollut ennen sarjataukoa aivan parhaimmillaan, sillä Crystal Palace haki siltä pisteet viime kierroksella. Manuel Pellegrinin joukkio ei ole vielä kärsinyt tällä kaudella vierastappiota liigassa, sillä kyläreissuilta tilillä on voitto ja kolme tasapeliä. Michail Antonio ja Lukasz Fabianski ovat loukkaantuneita ja maajoukkuekomennuksen aikana vaivaantunut Robert Snodgrass kuuluu epävarmoihin tapauksiin.

Lyö vetoa ottelusta:

Evertonilla on varmasti ottelussa suurimmat paineet ja pisteitä tarvitaan nyt kipeästi. Vieraat voivat pelata kärsivällisesti ja odottaa isäntien virheitä. Parhaiten vetomielessä maistuu tähän otteluun vähämaalisuus, joten vetosuosituksena on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,16. Myöskin West Hamin tasoitukselliset kertoimet lähellä kahta tuntuvat aivan mukavilta sijoituskohteilta.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO