Gallup: Jalkapalloväki äänesti Veikkausliigan mestaria, katso tulokset – ”Suoritustaso ja rutiini on korkealla”

© Kuva: Juha Tamminen
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Veikkausliigan mestari vuosimallia 2019 on selvillä lauantaina alkuillasta. Asetelma on huippujännittävä, kun FC Inter ja KuPS ratkaisevat mestaruuden keskenään Turussa.

Ennen viimeistä kierrosta KuPS johtaa Interiä kahdella pisteellä, eli kuopiolaisille riittää mestaruuteen tasapelikin. Interillä on sen sijaan pakkovoiton paikka, jotta Kupittaalla voitaisiin juhlia ykkössijaa.

Inter voitti Suomen mestaruuden viimeksi vuonna 2008. KuPSin mestaruusjuhlista on vierähtänyt huomattavasti pidempi tovi, sillä edellinen mestaruus tuli vuonna 1976.

Kysyimme Suomen suurimmassa Facebookin jalkapalloaiheisessa keskusteluryhmässä, Jalkapallon olohuoneessa, kumpi joukkue vie mestaruuden nimiinsä.

LIITY TÄSTÄ MUKAAN Suomen suurimpaan jalkapalloaiheiseen Facebook-ryhmään: Jalkapallon Olohuoneeseen.

Enemmistö on sitä mieltä, että KuPS korjaa mestaruuspotin. Tämän artikkelin kirjoitushetkellä (19.10. klo 12.40) äänestykseen oli osallistunut kaikkiaan 617 olohuoneen jäsentä. Heistä 388 oli äänestänyt KuPSia mestariksi, kun taas Interin puolesta liputti 229 henkilöä.

– KuPSin ei tarvitse voittaa, suoritustaso ja rutiini on korkealla mitä tulee koviin peleihin. Vakuuttava jatkoonmeno Vitebskistä kesällä ja miehekäs suoritus Legiaa vastaan. Samanlaista sulamista kuin Honkaa vastaan ei huomenna toisella puoliajalla nähdä. 2-2-tuloksella kultaiset mitalit ja UCL-paikka Kuopioon, Kristian Ritvala avasi mielipidettään kattavasti.

– Keke tietää miten voitetaan mestaruus, joten savolaiset, Raimo Anttila puolestaan perusteli viitaten KuPSin valmennusryhmän jäseneen, kokeneeseen valmentajaan ja tv-kommentaattoriin Keith Armstrongiin.

Osa kommentoijista vetosi Interin voittosaumoihin myös kotiedun myötä. Ottelu pelataan Kupittaalla yli 9000 katsojan edessä.

– Inter on ollut kotikentällään todella hyvä. Toivotaan sen vireen jatkuvan, Petri Mäkinen kirjoitti.

Samoilla linjoilla oli myös Mara Lehtonen.

– Kotikenttä ja täysi areena, ja KuPSin mestaruudesta on jo tovi, joten Inter, Lehtonen pohti.

Interin ja KuPSin välinen Veikkausliigan ”finaalien finaali” potkaistaan Veritas-stadionilla käyntiin klo 15 alkaen.

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS