© Kuva: Juha Tamminen

HJK – FC Lahti: Saako Klubi kasattua itsensä?

Veikkausliiga
HJK – FC Lahti
Keskiviikko 23.10. klo 18:30

Veikkausliigan mitalistit saatiin selville jo viime viikonloppuna, mutta kauden häntänä on vielä jäljellä pikkuturnaus Eurooppa-Liigan kolmannen paikan selvittämiseksi. Europaikathan on tähän mennessä jaettu mestarille, hopeajoukkueelle ja Suomen Cupin voittajalle, joten KuPS, FC Inter ja Ilves ovat jo paikkansa ansainneet. Kahdessa ensimmäisessä karsinnan vaiheessa sijojen 5-8 joukkueet selvittävät, kuka pääsee ottelemaan viimeisestä jaossa olevasta paikasta pronssijoukkue Hongan kanssa. Kirjoitin tämän auki lukijoille, jotta ymmärtäisin järjestelmän samalla itse.

Otan noston HJK:n ja FC Lahden välisestä karsintaottelusta. HJK:n kausi on ollut epäonnistunut kaikilla mittareilla ja minimitavoite olisi saalistaa ensi kaudelle UEL-karsintapaikka. Sokerina pohjalla mestaruussarjan viidestä pelistä Klubi voitti yhden ja hävisi neljä. Tosin Ilvestä vastaan oli ilmeistä, että Toni Koskelalla oli mielessä jo tämä ottelu, sillä Koskela harjoitti rotaatiota miehistössään. Koskelalla ei ole käytettävissä loukkaantuneita Henri Toivomäkeä, Santeri Väänästä ja Joonas Vahteraa.

FC Lahti pääsi sarjan kahdeksantena joukkueena mukaan vain koska sarjanelonen Ilves voitti Suomen Cupin ja sai paikkansa sitä kautta. Kuhnureitten kautta on värittänyt voimakas tason heittely: aina ei Sami Ristilä ole saanut joukkueelta sitä mitä on tilannut. Myös Ristilä harrasti viimeisessä sarjapelissä kierrätystä, eli paukkuja säästettiin keskiviikkoon. Vierailta on poissa Drilon Shala sekä Jean-Christophe Coubronne.

Lyö vetoa ottelusta:

Klubi on luonnollisesti joukkueista laadukkaampi, mutta saako joukkue kasattua itsensä tähän otteluun? FC Lahti osaa olla sitkeä vastus ja tarjolla olevilla kertoimella yritän kevyesti vieraita tasoituksella. Vetosuositus on Tuplamahdollisuus, tasapeli tai FC Lahti kertoimella 2,65.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.