HJK:n nais- ja tyttöfutis saamassa sievoisen bonuksen – aitio Huuhkajien ratkaisupeliin huutokaupassa

© Kuva: Juha Tamminen

Kun lokakuun puolivälissä selvisi, että Huuhkajien historiallinen EM-kisapaikka on jo aivan käsien ulottuvilla, heräsi monien mielissä luonnollisesti palava halu olla paikan päällä kotiottelussa Liechtensteinia vastaan 15. marraskuuta. Tuossa ottelussa kun voi mahdollisesti varmistua Suomen matka EM-kisoihin – ja juhlat olisivat luultavasti sen mukaiset.

Moni oli tällöin valitettavasti jo auttamatta myöhässä, sillä ottelu on ollut loppuunvarattu jo pitkään. Olympiastadionin remontti ei ole vielä valmis, eikä Telia 5G Areenan kapasiteetti mahdottomiin veny.

Joillekin onnellisille – ja sopivan varakkaille – aukeni kuitenkin mahdollisuus HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahden ja hänen some-seuraajiensa ansiosta. Riihilahti tiedusteli pian Armenia-pelin jälkeen, mitä hänen ystävänsä Kaitsu voisi tehdä vapaana olevan aitionsa kanssa. Twitterissä ehdotettiin aitiolle nettihuutokauppaa, ja tämähän sopi sekä Kaitsulle että Riihilahdelle.

Huudettava kohde lisättiin huuto.netin sivuille 16. lokakuuta, ja tämän jutun kirjoitushetkeen (28.10. kello 23) mennessä aitiosta on tehty 14 tarjousta. Lähtöhinta oli tuhat euroa, mutta nyt hinta on kohonnut jo 4 620 euroon. Kauppakohde sulkeutuu keskiviikkona kello 18.17, joten huutoaikaa ei ole enää paljon.

Ideoinnin yhteydessä sovittiin, että kaupan tuotto menee HJK:n nais- ja tyttöfutiksen tukemiseen, joten HJK:n naiset ja tytöt ovat saamassa sievoisen potin keskelle syksyn harmautta. Huudettavaa kohdetta pääsee tarkastelemaan tämän linkin takaa.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.