Veikkausliiga
IFK Mariehamn – Honka
Keskiviikko 30.10. klo 18:30

Veikkausliigakauden häntänä pelataan vielä yksi ottelupari: IFK Mariehamn ja pronssimitalisti FC Honka ratkovat viimeisen saatavilla olevan europaikan. Saarelaiset saavuttivat paikan tähän koitokseen karsintapelien kautta, kun taas Honka pronssimitalistina on odotellut vastusta ja valmistautunut rauhassa koitokseen. Onko Hongan tauko pelkästään hyväksi vai vaikuttaako se ottelutuntumaan?

IFK Mariehamn pelasi karsinnat raskaimman kautta – ottelut sekä HIFK:ta että HJK:ta vastaan menivät jatkoajalle. Honka-peli on saarelaisille neljäs puoleentoista viikkoon. Viime ottelussa MIFK tuli varsinaisella peliajalla HJK:ta vastaan tasoihin ja viimeisteli Klubin painajaiskauden jatkoajalla, kun Rick Ketting iski kulmapotkun jälkitilanteesta paluupallon verkkoon. Saarelaisten loppukausi oli sangen haastava, mutta taistelun puutteesta joukkuetta ei voi syyttää. Tosin joukkueella ei tehtyjen maalien lisäksi ollut ihmeellisiä tontteja ratkaista ottelua.

Honka on siis saanut ladattua akkuja ja treenattua kaikessa rauhassa. Suurin tehtävä Vesa Vasaralla on saada joukkue heti hereille Ahvenanmaan hyisessä illassa. Yksi iso tekijä ottelussa tulee olemaan kentän kunto – se ei ollut enää HIFK-ottelussakaan kovin kaksisessa kunnossa ja nyt se voi olla oikeastaan mitä vaan. Lisäksi ottelu on kaksiosaisen karsinnan avausmatsi ja erittäin tärkeä sellainen. Kaikki nämä tekijät ovat omiaan laskemaan maaliodotusarvoa minimiin.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetomarkkinoilla ottelun potentiaalinen vähämaalisuus on haisteltu hyvin. Siispä jätän totaalit kansalle ja annan hieman tuulipukuhenkisesti vetosuosituksen tasapelistä. En itse asiassa ihmettelisi yhtään, jos tämä ottelu potkittaisiin maalittomana. Vetosuositus on siis Tasapeli kertoimella 3,10.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO