David Beckhamin omistama ja johtama Inter Miami liittyy Pohjois-Amerikan MLS-liigaan kaudelle 2020. Seuraan on yhdistetty jo pitkään erinäisiä jalkapallomaailman supertähtiä, sillä Beckham haluaa varmasti saada MLS-taipaleelle räjähtävän ja yleisöön menevän startin.

Nyt ranskalaislehti L’Équipe kertoo, että Inter Miamin ensimmäinen supertähti voisi olla PSG:n maalitykki Edinson Cavani. Lehden mukaan Cavanilla on Inter Miamin kanssa jo alustava sopimus valmiina.

Cavanin sopimus Paris Saint-Germainin kanssa päättyy ensi kesänä, joten Inter Miami voisi värvätä miehen siirtokorvauksetta.

Keväällä 33 vuotta täyttävä Cavani on kärsinyt tällä kaudella lonkkavammasta ja on siksi pelannut vain reilussa kolmessa ottelussa. Näissä uruguaylainen on tehnyt kaksi maalia.

[readmore from=Cavani-Edinson]

Kuudella edellisellä kaudella PSG:ssä Cavani on pyssyttänyt huimat 195 maalia 283 ottelussa. Paras kausi 2016-2017 toi miehen tilille ällistyttävän 49 maalia 50 pelissä. Maaleista 35 syntyi Ligue 1:ssä. Se poiki Cavanille maalikuninkuuden lisäksi valinnan koko sarjan parhaaksi pelaajaksi.

Cavani on myös Uruguayn maajoukkuehistorian toiseksi tehokkain maalintekijä Luis Suárezin jälkeen.

Lähde: AS