Huuhkajien laitapuolustajan Jere Urosen edustama Genk pelasi tänään, keskiviikkona, kotonaan 0-0-tasapelin Napolia vastaan Mestarien liigan lohkovaiheessa.

Belgialaisseura Genk otti samalla avauspisteensä hävittyään ensimmäisessä lohkopelissään itävaltalaiselle RB Salzburgille 2-6. Italian suurseuroihin lukeutuva Napoli kasvatti pistesaldonsa neljään. Samassa lohkossa pelaa myös viime kauden mestari Liverpool, joka kohtaa Salzburgin kello 22.00 alkavassa ottelussa.

Vajaan vartin kohdalla Uronen seurasi aitiopaikalta, miten pallo oli jo painua Genkin verkkoon. Napolin José Callejónilla oli jo puolityhjä maali edessä, mutta Genkin maalivahti Gaëtan Coucke torjui pallon tolppaan, josta se kimposi pois vaara-alueelta.

Genk tuntui piristyvän säikähdyksestä hieman, mutta ottelu pysyi Napolin hallinnassa.

Hieman paremmalla tuurilla ja viimeistelyllä Napoli olisi voinut johtaa tauolle mentäessä. Arkadiusz Milik puski lähietäisyydeltä pallon ylärimaan 25. minuutilla.

Reilun puolen tunnin kohdalla Genkin Patrik Hrošovský siivosi pallon maaliviivalta, kun Kalidou Koulibalyn laukaus ohitti jo maalivahti Coucken.

Kotijoukkueen parhaat paikat tulivat tauon kynnyksellä. Theo Bongondan ja Sander Bergen laukaukset tuottivat jo vaikeuksia Napolin maalivahdille Alex Meretille.

Toisella puoliajalla nähtiin huomattavasti fyysisempi Napoli. Kortteja olisi voinut nousta italialaisille enemmänkin, mutta Napoli selvisi kahdella varoituksella. Genkin ainoan lapun nappasi Junya Ito.

Genk sai kiusattua Napolia ja luotua hyökkäyksiä myös toisella jaksolla, mutta viimeinen silaus jäi uupumaan.

Ianis Hagi sai mahdollisuuden ratkaista pelin Genkille viitisen minuuttia ennen loppua, kun Allan liukasteli hänen tieltään, mutta romanialaisen kuti karkasi taivaan tuuliin.

Genk oli varmasti tyytyväisempi lopputulokseen, mikä näkyi viimeisillä minuuteilla, mutta Napolinkin loppukiri jäi varsin vaisuksi.

Samaan aikaan pelatussa ottelussa saksalainen Borussia Dortmund voitti tšekkiläisen Slavia Prahan 2-0. Mestarien liigassa pelataan tänään vielä kuusi ottelua.