José Mourinho nimesi lahjakkaimman pelaajan, jota on valmentanut: ”Se oli uskomatonta”

© Kuva:

Portugalilaisluotsi José Mourinho on työskennellyt maailman suurimmissa seuroissa ja voittanut päävalmentajaurallaan 25 pokaalia, joten ei ole ihme, että hän on myös työskennellyt joidenkin kaikkien aikojen pelaajien kanssa.

Esimerkiksi Real Madridissa Mourinho valmensi maanmiestään Cristiano Ronaldoa, viisinkertaista Kultaisen pallon voittajaa. Portugalin maajoukkuekapteenikin jää kuitenkin toiseksi, kun Mourinho vertailee lahjakkaimpia valmentamiaan pelaajia.

Korkeimmalle heistä hän nostaa brasilialaisen hyökkääjälegendan Ronaldon, joka oli hänen kanssa samaan aikaan Barcelonassa. Ronaldo pelasi Barcelonassa vain yhden kauden, mutta hän teki järkyttävät 47 maalia 49 otteluun ennen kuin jatkoi matkaansa Internazionaleen. Mourinho työskenteli tuolloin Barcelonassa Bobby Robsonin apuvalmentajana ja sai seurata nuoren supertähden otteita joka päivä lähietäisyydeltä.

– Tajusin, että hän oli paras näkemäni pelaaja, kun hän oli Barcelonassa Bobby Robsonin aikaan, kertoi Mourinho LiveScoren haastattelussa.

– Loukkaantumiset tappoivat uran, joka olisi voinut olla vielä uskomattomampi. Mutta sen 19-vuotiaan pojan lahjakkuus oli jotain uskomatonta.

– Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi ovat pelanneet pidempään. He ovat pysyneet huipulla 15 vuoden ajan.

– Mutta jos puhutaan vain lahjakkuudesta ja taidosta, niin kukaan ei mene Ronaldon edelle.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.