© Kuva: Juha Tamminen

Kosovo – Montenegro: Isännät vahvempi joukkue

MM-karsinnat
Kosovo – Montenegro
Maanantai 14.10. klo 21:45

EM-karsinnat jatkuvat maanantaina. Karsintoja pelataan vielä kahtena päivänä ja sitten ollaankin jo matkalla kohti normaalia päiväjärjestystä: pelurit palaavat seurajoukkueisiinsa ja ensi viikonloppuna tahkotaan jälleen Euroopan jalkapallosarjoja normaaliin tyyliin. Maanantain nostona otamme A-lohkon kamppailun Kosovon ja Montenegron välillä.

Viimeksi karsintapelissä Kosovo uhitteli viimeksi Englannille, mutta sai lopulta selkäänsä lukemin 5-3. Ennen tätä peliä Kosovo pelasi treenipelin Gibraltaria vastaan ja voitti tämän puolivillaisen läpsyttelyn lukemin 1-0. Kosovo on nuori maajoukkue, mutta on nostanut tasoaan kovasti, eikä siihen voi suhtautua väheksyvästi. Ennen Englanti-häviötä Kosovo pelasi pitkään ilman tappiota maaotteluita – sen lohko Kansojen Liigassa ei ollut kovinkaan vaativa.

Montenegron karsinnat ovat tähän mennessä olleet sangen alakuloiset: kuuden ottelun jälkeen plakkarissa on kolme pistettä, eikä joukkue ole voittanut karsinnoissa kertaakaan. Perjantaina pelattu maaliton tasapeli Bulgariaa vastaan ei sekään erityisesti vakuuttanut. Joukkue vaikuttaa tällä hetkellä Kosovoa heikommalta ja erityisesti maalinteko tuottaa suurta tuskaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Tähän otteluun Kosovo on ansaitusti arvioitu suureksi suosikiksi. Vetomielessä eniten kiinnostavat Kosovon maalit. Lähden siitä, että isännät osuvat useammin kuin kerran. Vetosuositus on siis Kotijoukkue – maalien määrä yli 1.5 kertoimella 1,85.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.