Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo jäävät taakse – Romelu Lukakun tehot maajoukkueessa täysin omilla luvuillaan

© Kuva: Getty Images
Jatkaako SJK voittoputkeaan lahtelaisten kustannuksella? Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Romelu Lukaku, 26, on ollut todella tehokas maajoukkueurallaan. Torstaina Internazionalen hyökkääjä iski kaksi maalia San Marinoa vastaan EM-karsinnoissa. Lukaku on iskenyt maajoukkueurallaan jo 51 maalia.

Lukakun tehokkuus on ollut suorastaan jäätävää Belgian paidassa. 51 osumaan Lukaku on tarvinnut vain 83 ottelua. Lukakun maajoukkueura käynnistyi vuonna 2010, jonka jälkeen hyökkääjä on tehnyt maaleja 0,61 osuman tehokkuudella per peli.

Samaisella iskukyvyllä (0,61 maalia per ottelu) on onnistunut myös brassitaituri Neymar. Sen sijaan esimerkiksi Portugalin Cristiano Ronaldo ja Argentiinan Lionel Messi jäävät Lukakun tehokkuudesta. Ronaldo on tehnyt myös kovaa jälkeä Portugalin paidassa, mutta hänen tehokkuutensa on 0,58 osumaa per peli. Yhteensä Ronaldo on tehnyt 93 maalia 160 ottelussa.

Messi on sen sijaan tehnyt Argentiinan paidassa 68 maalia 136 ottelussa (0,5 maalia per ottelu).

Nykyisistä huippuhyökkääjistä muun muassa Puolan Robert Lewandowski on tehnyt 0,55 maalia ottelua kohden. Huuhkajat kohtaa lauantaina Bosnia-Hertsegovinan, ja ottelusta on Suomen onneksi sivussa Edin Džeko. Džekon tehokkuus maajoukkueessa on ollut myös kovalla tasolla, 0,55 osumaa per ottelu.

Hurjassa vireessä viime aikoina ollut suomalaishyökkääjä Teemu Pukki on tehnyt maajoukkueessa yhteensä 29 maalia 76 ottelussa. Pukki on näin ollen iskenyt 0,38 osumaa per ottelu.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jatkaako SJK voittoputkeaan lahtelaisten kustannuksella? Käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!