Loistavasti kautensa aloittaneen Internazionalen Antonio Conte kohtaa entisen seuransa Juventuksen – pettyi vastustajan seurapresidentin kommentteihin

© Kuva: Getty Images

Serie A -kauden ensimmäinen Derby d’Italia pelataan sunnuntaina, kun Juventus isännöi Torinossa sarjakärki Internazionalea.

Interin päävalmentaja Antonio Conte kohtaa ensimmäistä kertaa Juventuksen sen jälkeen, kun poistui torinolaisseuran peräsimestä kesällä 2014.

Jopa 15 000 Juventuksen kannattajaa on allekirjoittanut aloitteen, jonka mukaan seuran olisi poistettava Conten tähti Juventuksen kotistadionin edustalta. Juventus on lisännyt stadioninsa edustalle seuralegendoilleen tähtiä. Juventuksen seurapresidentti Andrea Agnelli on julkisesti todennut, ettei suostu kannattajien pyyntöön.

Conten mielestä oli väärin, että Agnelli kommentoi asiaa ja antoi siten sille lisää painoarvoa.

– Olen pettynyt siihen, että hänen oli puututtava siihen asiaan, koska se antaa tyhmälle asialle entistä enemmän julkisuutta. En edes halunnut puhua tästä asiasta, mutta media antaa liikaa painoarvoa tyhmille ja tietämättömille ihmisille, Conte totesi.

– He eivät ole kannattajia. He ovat ainoastaan tietämättömiä ihmisiä. Annoin faneille viestin kymmenen päivää sitten. Olemme etuoikeutetussa asemassa saadessamme olla mukana maailman parhaassa urheilulajissa ja meidän on näytettävä esimerkkiä. Tämä on urheilua, eikä sotaa. Joskus ihmiset unohtavat sen.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.