Lukas Hradeckýn Leverkusen taipui Atlético Madridille – Joel Pohjanpalo ei saanut peliaikaa

© Kuva: Getty Images

Lukas Hradeckýn edustama Leverkusen taipui Atlético Madridille tiistai-iltana lukemin 1-0 Mestarien liigan alkulohkovaiheen ottelussa. Ottelussa edettiin pitkään maalittomassa tilanteessa, kunnes Alvaro Morata iski ottelun ainoan maalin.

Morata pääsi puskemaan ottelun ainoaksi jääneen maalin 77. minuutilla. Hradecký sai tilanteessa hieman kättään pallon tielle, mutta ei onnistunut estämään pallon menemistä maaliin.

Suomalainen sai olla maalillaan aika rauhassa koko ottelun, kun torjuntoja miehelle kertyi vain yksi. Ottelun alkupuoliskolla Hradecký aiheutti sydämen tykytyksiä vieraskannattajille, kun hän pudotti pallon eteensä helpolta näyttäneessä tilanteessa. Kotijoukkueen hyökkääjä Diego Costa ei kuitenkaan ehtinyt reagoida tilanteeseen, ja Hradecký selvisi tilanteesta säikähdyksellä.

Leverkusenin kokoonpanossa oli myös Joel Pohjanpalo, mutta kentälle mies ei päässyt. Saksalaiset ovat edelleen ilman pisteitä, kun joukkue on nyt pelannut puolet alkulohkon otteluistaan.

Alkuillan toisessa ottelussa Shakhtar Donetsk ja Dinamo Zagreb päätyivät 2-2 tasatulokseen. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Evgen Konoplyanka sekä Dodo. Vieraiden maalit iskivät puolestaan Dani Olmo ja Mislav Orsic.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.