Mestaruus katkolla ja yleisöennätys vaarassa – Kuopiossa odotetaan sunnuntaita kuin kuuta nousevaa

© Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseura pääsee todennäköisesti taistelemaan sunnuntaina mestaruudesta täyteen pakatulla Savon Sanomat Areenalla.

Seura varoitteli jo maanantaina, että FC Honkaa vastaan pelattavaan otteluun on mennyt lippuja ”ennätysmäisen vilkkaaseen” tahtiin. Tänään, tiistaina, KuPS kertoi, että Savon Sanomat Areenan päätykatsomo on loppuunmyyty.

Veikkausliigan mestaruus on katkolla kuopiolaisille sunnuntaina. KuPS on sarjakärjessä, neljä pistettä edellä FC Interiä, kun kaksi kierrosta on pelaamatta. KuPS varmistaa sunnuntaina seurahistoriansa kuudennen Suomen mestaruuden, jos ero turkulaisiin säilyy vähintään samana. Inter kohtaa sunnuntaina samaan aikaan pelattavassa ottelussa Helsingin Jalkapalloklubin vieraskentällä.

Savon Sanomat Areenan voimassaoleva yleisöennätys tehtiin toukokuussa 2016, jolloin 4457 katsojaa oli seuraamassa KuPS:n ja HJK:n välistä ottelua. KuPS:n kaikkien aikojen yleisöennätys tehtiin toukokuussa 1969 paikallisottelussa Eloa vastaan. Tuolloin SM-sarjan ottelua oli katsomassa 6786 silmäparia.

KuPS on viimeksi voittanut Suomen mestaruuden vuonna 1976.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.