Nyt se on varmaa: Veikkausliigan ”finaali” pelataan täpötäydellä stadionilla – rikkoutuuko edellinen yleisöennätys?

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan mestaruuden lauantaina ratkaiseva ottelu FC Inter-KuPS pelataan täpötyädellä Veritas-stadionilla Turussa.

Inter ilmoitti perjantaiaamuna Twitterissä, että ottelu on loppuunmyyty.

Veritas-stadionila on 8072 istumapaikkaa. Sen lisäksi stadionilta löytyy vielä 1300 seisomapaikkaa, joten kokonaiskapasiteetti on 9372 katsojaa.

Se tarkoittaa sitä, että Veritaksen nykyinen yleisöennätys saattaa mennä lauantaina rikki. Nykyinen yleisöennätys on vuodelta 2009, jolloin Turun derbyä eli TPS:n ja Interin välistä ottelua oli saapunut seuraamaan 9089 katsojaa.

Inter tarvitsee lauantaina voiton mestaruutta varten, sillä se on kaksi pistettä KuPSia jäljessä. Kaksi pistettä sinimustia enemmän keränneelle kuopiolaisseuralle riittää sen sijaan tasapeli, jotta joukkue voittaisi ensimmäisen mestaruutensa sitten vuoden 1976.