SJK on yksi kuudesta joukkueesta, jonka kausi 2019 päättyi loppusarjan viimeiseen kierrokseen viime lauantaina. SJK:n sarjasijoitukseksi muodostui yhdeksäs sija, ja muutoksia on ensi kaudeksi luvassa. Niistä kenties merkittävin on kaupungin oman pojan, tuoreen mestarivalmentaja Jani Honkavaaran saapuminen Kerhon valmentajaksi.

Myös pelaajistoa rukataan uusiksi. SJK tiedotti maanantaina kotisivuillaan yhdeksän pelaajan lähtevän varmuudella seurasta. Jo aiemmin tiedettiin maalivahti Mihkel Aksalun ja konkaripuolustaja Jarkko Hurmeen lähdöstä. Nyt jonon jatkoksi lisättiin puolustajat Dani Hatakka, Joel Mero ja Trevor Elhi, sekä keskikentällä tai hyökkäyksessä pelanneet Obed Malolo, Dion Acoff, Matheus Batista ja Zakaria Beglarishvili.

Pisimpään tänään ilmoitettujen lähtijöiden joukosta SJK:ssa ovat pelanneet Hatakka ja Malolo, jotka pelasivat Seinäjoella kaikkiaan kolme kautta.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
SJK kiittää seuran jättäviä pelaajia

- Haluan kiittää kaikkia lähteviä pelaajia ja toivottaa heille kaikkea hyvää tuleviin haasteisiin, sanoo SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman.

Lue lisää SJK:n sivuilta:
sjk.fi/w/sjk-kiittaa-…

#SJKfi #Veikkausliiga

SJK:n kauden päätostilaisuudessa lauantaina palkittiin myös seuran kauden parhaita pelaajia. Kannattajaryhmä SJK Naiskatsomo palkitsi omalla kannattajapalkinnollaan seuran jättävän Mihkel Aksalun.

[readmore from=SJK]

Kannattajaryhmä Klopit puolestaan ojensi Kloppien Kannu-kiertopalkinnon hyökkääjä Denys Oliinykille. Kloppien äänestyksessä toiseksi tuli joukkueen kapteeni Mehmet Hetemaj ja kolmanneksi puolustaja José Nadson.