Palaako Zlatan Ibrahimovic Italiaan? – Napolin päävalmentaja: ”Sanon, että odotamme häntä”

© Kuva: Getty Images

Zlatan Ibrahimovicin sopimus MLS-seura Los Angeles Galaxyn kanssa päättyy kuluvaan kauteen.

Los Angeles Galaxy kohtaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä MLS:n pudotuspeliottelussa Robin Lodin edustaman Minnesota Unitedin. Pudotuspeliottelu on yksiosainen ja Ibrahimovic saattaa siten pelata yöllä viimeisen ottelunsa Los Angeles Galaxyn riveissä.

Napolin kerrotaan seuraavan Ibrahimovicin tilannetta tarkasti. Napolin päävalmentaja Carlo Ancelotti kommentoi huhuja lehdistölle.

– Soitan hänelle tänä iltana ja sanon odottavamme häntä. Seuraan Ibrahimovicin otteita tarkasti. Hän on tehnyt tällä kaudella 29 MLS-ottelussa 30 maalia, Ancelotti muistutti.

Ibrahimovicille Napolissa pelaaminen ei kuulosta hullummalta idealta.

– Haluan voittaa mestaruuden, jos palaan Italiaan. En halua, että kukaan hankkii minut vain, koska olen Zlatan. En ole eläin, jota ihmiset menevät katsomaan. Napolin kaupunki antoi Diego Maradonalle niin paljon rakkautta, että haluaisin kokeilla, miltä tuntuisi pelata siellä. Olisi mahtavaa toistaa se, mitä Maradona teki siellä.