Peliyhtiö ennustaa – näin todennäköinen Huuhkajien EM-kisapaikka on

© Kuva: Juha Tamminen

Suomessa jalkapallohuuma kasvaa päivä päivältä kohti lauantain Bosnia-Hertsegovina- sekä ensi tiistain Armenia -otteluita. Maan historian ensimmäinen arvokisapaikka alkaa näyttää jo todennäköiseltä, vaikka neljä peliä on vielä karsintoja jäljellä.

Vedonlyöntiyhtiö Betsson uskoo vahvasti Huuhkajien kisapaikkaan. Suomen lohkossa Italia on karannut jo muilta lohkon kärjessä. Italian kisapaikka on tällä hetkellä sen verran todennäköinen, ettei Betsson tarjoa sille edes kerrointa.

Kun lohkon kaksi parasta etenee suoraan kesän 2020 EM-kisoihin, on Suomi tällä hetkellä todella vahvoilla. Betsson pitää Suomea todennäköisimpänä maana etenemään J-lohkosta kisoihin Italian kanssa. Peliyhtiö tarjoaa Huuhkajien kisapaikalle kertoimen 1,40.

Lauantaina Suomi kohtaa vieraskentällä Bosnia-Hertsegovinan, joka on tällä hetkellä lohkossa neljäntenä seitsemällä pisteellään. Betsson pitää silti Bosnia-Hertsegovinan kisapaikkaa todennäköisempänä kuin Armenian, joka on lohkon kolmantena kaksi pistettä Bosniaa edellä.

Bosnia-Hertsegovinan kisapaikan kerroin on tällä hetkellä 4,50 ja Armenian 6,00. Sekasortoisesti karsinnoissa esiintynyt Kreikka on jo jäänyt kauas kärjestä, mutta silläkin on vielä teoreettiset mahdollisuudet kisapaikkaan voittamalla loput ottelunsa. Kreikan kisapaikka on kuitenkin selvästi epätodennäköisin kertoimella 17,00.

Lähde: Betssonin tiedote


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.