PSG-luotsi sanoo Neymaria hyväksi tyypiksi, mutta muistuttaa: ”Tulen hengittämään niskaasi”

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Paris Saint-Germainin valmentaja Thomas Tuchel puhui tutusta aiheesta beIN Sportsin haastattelussa – keskustelu pyöri Neymarin ympärillä.

Luotsi sanoi ymmärtävänsä kannattajien vihamielisen suhtautumisen brasilialaiseen tavallaan varsin hyvin.

– He ovat ilmaisseet mielipiteensä oikeutetusti, ja ymmärrän sen ilman muuta. He ovat ylpeitä seurastaan, eikä ole mukavaa kuulla pelaajan puhuvan viikkokausia siitä, miten aikoo jättää sen. Sanoin Neymarille itselleen, että joskus elämässä on vain katsottava totuutta silmiin, ja kestettävä seuraamukset omasta toiminnastaan.

Tuchelin työksi siirtoikkunan sulkeuduttua jäi pelaajan istuttaminen takaisin paikalleen joukkueessa, ja tämän uudelleenmotivointi.

– Hänellä on hyvä sydän. Ulkopuolelta katsoessa voi olla vaikeaa ymmärtää, että Neymar on mukava ihminen. Sitä hän kuitenkin todellisuudessa on.

PSG-kannattajat eivät tule unohtamaan viime kesän tapahtumia, vaan muistuttavat tähteä siitä, miten tämän on todistettava itsensä heidän silmissään joka ainoassa ottelussa. Valmentaja on pitkälti samoilla linjoilla.

– Sanoin hänelle, ettei kannata kuvitella vaikeiden aikojen olevan nyt ohi. Tulen hengittämään niskaasi, ja painamaan kovaa päälle – kovat ajat ovat siis vasta tulossa.

 

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!