Manchester Cityn Raheem Sterling on aloittanut kautensa erinomaisesti. Joulukuussa 25-vuotta täyttävä englantilainen on iskenyt seuralleen 13 maalia tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien. Otteluita on kertynyt 14.

Kun mukaan lasketaan myös maajoukkuepelit, niin Sterlingin saldo tältä kaudelta on mykistävä: 17 maalia ja 11 maaliin johtanutta syöttöä.

Manchester Cityn keskikenttäpelaaja İlkay Gündoğan ylistää seurakaveriaan. Hänen mielestään Sterling on jo nyt aivan maailman parhaiden joukossa.

– Hän on viiden parhaan hyökkäyspään pelaajan joukossa maailmassa. Hän on ollut aivan loistava viimeisen 18 kuukauden aikana. Jos hän jatkaa samaan malliin, hänestä voi tulla maailman paras pelaaja, saksalainen kehui Goalille.

Gündoğanin mukaan Sterling on ottanut viime vuosina isoja harppauksia eteenpäin pelaajana. Hänen mukaansa se näkyy päivittäin myös joukkueen harjoituksissa.

– Hän (Sterling) on kehittynyt paljon. Hän on jo pitkään ollut yksi kovimmista harjoittelijoista, ja hän on aina yksi parhaista harjoituksissa. Hänen mentaliteettinsa ja aggressiivisuutensa pelissä on uskomatonta. Hän on ratkaiseva pelaaja meille, saksalainen kertoi.

– Hän voi kääntää otteluita yksin meidän eduksemme. Haluamme auttaa häntä jatkossakin tekemään maaleja. Tällä hetkellä hänellä ei ole mitään rajoja, ja meidän tehtävämme on auttaa häntä menestymään parhaalla mahdollisella tavalla, Gündoğan päätti.