Stadion jo varattuna – KPV varautunut pelaamaan liigakarsinnan kotiottelunsa Seinäjoella

© Kuva: Juha Tamminen

Seinäjoella sijaitsevan OmaSp-stadionin henkilökunta on valmistautunut siihen, että KPV:n ja TPS:n välinen veikkausliigakarsinnan toinen osaottelu saatetaan pelata kentällä tulevana sunnuntaina.

Sunnuntain pelikenttä riippuu Kokkolan Keskuskentän kunnosta. Kenttäolosuhteiden puutteellisuus voi johtaa siihen, että ottelu siirretään Seinäjoelle. Mikä ottelu siirretään, pelin alkamisaika muuttuu klo 13:sta kello 17:aan.

Kokkolan kentän kunto tarkastetaan perjantaina 25.10. otteludelegaatin, ottelun erotuomaritarkkailijan ja ottelun erotuomarin toimesta. Tarkastuksen tuloksen sekä sääennusteen pohjalta tehdään sen jälkeen päätös ottelun pelipaikasta.

OmaSp-stadionin palvelupäällikkö Henna Hautamäki vakuuttaa stadionin henkilökunnan valmistautuneen hyvin siihen, että peli saatetaan pelata sunnuntaina Seinäjoella. Hautamäen mukaan tieto pelipaikasta on tällä tietoa tulossa hänelle perjantaina.

– Olemme tietoisia ja valmiudessa. Jos sieltä info tulee, että se pelataan täällä, niin meillä on käytännössä silloin kaikki valmiina, Hautamäki kertoi SuomiFutis-sivustolle.

– KPV on soittanut jo hyvissä ajoin ja tehnyt ennakkovarauksen ja ilmoittanut, että jos heidän kenttänsä ei ole pelikunnossa, niin peli pelataan täällä.

Jos tieto tulee OmaSp-stadionin henkilökunnalle perjantaina, heillä on noin kaksi päivää aikaa rakentaa ottelutapahtuma. Hautamäen mukaan tapahtuman järjestäminen onnistuu vieläkin lyhyemmällä varoitusajalla.

– Olemme tehneet tällaisia paljon. Ottelutapahtuman rakentaminen ei ole sinänsä älyttömän iso juttu, se on meille niin sanotusti aika peruskauraa, joten emme tarvitse älyttömän pitkiä aikoja valmistautumiseen.

– Jos nyt saman päivän aamunakin tulisi tieto, ja meillä on kenttä kunnossa ja pukuhuoneet ja palvelut valmiina, niin ei se montaa tuntia vie.

Liigakarsinnat alkavat torstaina 24.10. Turussa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.