Suomalaiset uskoivat todella vahvasti Huuhkajien kaatavan vieraissa Bosnia-Hertsegovinan – miten käy Armeniaa vastaan?

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen jalkapallomaajoukkue pelaa tänään, tiistaina, Armeniaa vastaan Turussa kello 19. Panokset ovat huimat. Voitolla Huuhkajat ottaa tiukan otteen EM-kisapaikasta. Viime lauantaina Suomi hävisi Bosnia-Hertsegovinalle, vaikka vedonlyöjät uskoivat vahvasti Huuhkajien voittoon.

Peliyhtiö Betsson kertoi tiistaina, että lähes 70 prosenttia vedonlyöjistä pelasi Huuhkajien vierasvoittoa viime lauantaina Bosnia-Hertsegovinaa vastaan. Lopulta Bosnia oli selvästi parempi lukemin 4-1. Bosnia-Hertsegovina lähti otteluun suosikkina, mutta se ei vaikuttanut suomalaisten vahvaan luottoon Huuhkajia kohtaan.

Bosniaa vastaan Huuhkajat oli oikeastaan kentän jokaisella osa-alueella perässä. Armenia on kuitenkin astetta kevyempi vastustaja, vaikka varsinkin sen tilanteenvaihtopelaaminen on erittäin vahvalla tasolla.

Suomen joukkueesta kuului maanantaina ikäviä uutisia, sillä toppari Paulus Arajuuri ei pysty pelaamaan Armeniaa vastaan. Myös kapteeni Tim Sparvin pelaaminen oli vielä maanantaina epävarmaa.

Toisaalta Suomen kannalta hyvä asia on se, että Armenian tähtipelaaja Henrikh Mkhitarjan ei pelaa tiistaina loukkaantumisen takia. Mkhitarjan oli pois myös Armenian edellisestä pelistä Liechtensteinia vastaan viime lauantaina, joka päättyi 1-1-tasapeliin Vaduzissa.

Betsson pitää Suomea ennakkosuosikkina illan kamppailuun. Huuhkajien voiton kerroin oli tiistaiaamulla 1.62, tasapelin 3.95 ja Armenian vierasvoiton kerroin on peräti 5.75.

Lähde: Betssonin tiedote


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004