Suomi kohtaa tiistaina Armenian äärimmäisen tärkeässä ottelussa. Casino Winner pistää kirjavat pyykkiin ja tarjoaa Teemu Pukin avausmaalista 50 euron ilmaisvedon normaalin voiton lisäksi.

Jos Pukki tekee avausmaalin, sinulla on montakin syytä juhlaan. Kun panostat kohteeseen vähintään euron, saat vedon osuessa normaalin kertoimen lisäksi 50 euron ilmaisvedon.

Lunasta huipputarjous näin:

  1. Avaa tili ille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja talleta.
  3. Lyö vähintään 1€ veto Pukin avausmaalin puolesta.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain in uusille asiakkaille. Lunasta tarjous ennen pelin alkua eli ennen tiistaita klo 19:00. Saat Pukin tehdessä ottelun avausmaalin 50 euroa ilmaisvedon normaalin voiton lisäksi keskiviikkoon klo 19:00 mennessä. Mikäli teet vähintään 20 euron talletuksen, voit lunastaa myös normaalin tervetulopaketin, josta saat 100% talletusbonuksen vain 1x kierrätysvaatimuksella.

Pääseekö Pukki maalintekoon?

Lauantaina Huuhkajat jäivät ikävästi Bosnia-Hertsegovinan jalkoihin vieraspelissä. Nyt pelataan kotona ja panokset ovat äärimmäisen kovat. Voitolla himoittu EM-kisapaikka olisi todella lähellä. Armenia on parantanut näissä kisoissa tasoaan kovasti, mutta ei silti ole perustasoltaan Bosnian tasoinen joukkue. Lisäksi vieraissa pärjääminen on aina hankalaa.

Teemu Pukki ei ole hetkeen merkkauttanut itselleen maaleja, joten tiistaina olisi korkea aika pistää verkot tötterölle. Eivät miehen taidot ole kuitenkaan minnekään kadonneet – Pukki on yhä ottelun todennäköisin maalintekijä. Tarjolla olevalla ilmaisvedolla on huikea odotusarvo, joten kannattaa lunastaa tarjous pois kuljeksimasta.

LUNASTA TARJOUS