Palloliiton verkkosivuille ilmestyi maanantaina iltapäivällä tarkennus liittyen tämän viikon veikkausliigakarsinnan toiseen osaotteluun TPS:n ja KPV:n välillä.

Karsintojen toinen osaottelu on asetettu pelattavaksi sunnuntaina 27.10 klo 13 alkaen Kokkolan Keskuskentällä, mutta kenttäolosuhteiden takia varakenttänä toimii Seinäjoen OmaSp-stadion. Mikäli ottelu joudutaan siirtämään pelattavaksi Seinäjoella, pelin alkamisaika muuttuu klo 17:aan.

Liiton sivuilla kerrotaan, että Kokkolan kentän kunto tarkastetaan perjantaina 25.10. otteludelegaatin, ottelun erotuomaritarkkailijan ja ottelun erotuomarin toimesta. Sen jälkeen tehdään tarkastuksen tuloksen ja sääennusteen pohjalta päätös pelipaikasta.

KPV:n pääomistaja ja manageri Matti Laitinen oli vielä maanantaina Helsingin Sanomille antamassaan haastattelussa vahvasti sitä mieltä, että ottelu pelataan takuuvarmasti Kokkolassa. Enempää hän ei suostunut asiaa kommentoimaan.

Perjantaina tuleva tarkastus tuskin tyydyttää TPS:n kannattajia, jotka jyrähtivät maanantaina sivuillaan myöhään tietoon tulevasta toisan osaottelun pelipaikasta.

Ärsyyntyminen on helppo ymmärtää, sillä järjestelyt matkustamisen ja mahdollisen majoituksen suhteen ovat huomattavasti hankalampia, kun turkulaisfaneilla ei ole varmuutta siitä, missä ottelu oikein pelataan.

Lue lisää aiheesta täältä.

Veikkausliigakarsinnan avausosa pelataan Turun Veritas-stadionilla torstaina 24.10. klo 18.30 alkaen.