EM-karsinnat
Venäjä – Skotlanti
Torstai 10.10. klo 21:45

EM-karsintaurakka jatkuu tämän viikonlopun ympärillä ja torstaina pelataan ensimmäiset pelit. Otetaan nosto I-lohkosta, jossa lohkokakkonen ja vahvasti kisoihin menossa oleva Venäjä isännöi Skotlantia, joka on vain varjo entisestään. Pelissä on vain yksi suosikki, mutta vedonlyönnillistä tulokulmaa joutuu pohtimaan himpun verran.

Venäjällä on kuudesta ottelusta 15 pistettä – ainoan tappionsa se kärsi Belgialle karsintojen avausottelussa. Sen jälkeen voittoja on kerääntynyt viisi ja Venäjän verkkoon on tehty vain yksi maali. Stanislav Tshertsehovin joukkueen puolustustyöskentely on toiminut loistavasti etenkin kotiotteluissa. Tämä ei lupaa hyvää skoteille, joille maalinteko on ollut näissä karsinnoissa tervanjuontia.

Kuudessa pelissä Steve Clarken porukka on nimittäin saanut aikaiseksi vain viisi maalia ja on tällä hetkellä lohkossa toiseksi viimeisenä – vain lilliputtijoukkue San Marino on perässä. Viime ottelut lohkon parempia joukkueita vastaan ovat sujuneet kovin mollivoittoisesti, eikä torstainakaan ole ihmeitä luvassa, jos isännät vain osaavat ottaa ottelun vakavasti. Skotlanti tuntuu tippuneen kehityksen kelkasta.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetojen kannalta tulokulma on lyödä Skotlannin maalittomuuden puolesta. Viime vuosina tämä on toteutunut varsinkin vahvempia joukkueita vastaan hyvällä prosentilla ja näin voi käydä tälläkin kertaa. Vetosuositus on Vierasjoukkueen ensimmäisen maalin aika: EI MAALIA kertoimella 1,94.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO