Bayern München vastasi Mestarien liigan tiistai-illan suurimmasta yllätyksestä, kun se suorastaan murskasi Tottenhamin vieraskentällä maalein 7-2. Viime kaudella Mestarien liigan finaalissa pelannut Tottenham kyntää tällä hetkellä syvällä.

Tottenhamin ja Bayernin välinen kamppailu oli eriskummallinen. Tuloksen valossa Bayern vei peliä selvästi, mutta Tottenham vei esimerkiksi maaliodottoman. Lontoolaisjoukkueen maaliodottama oli 15 laukauksellaan 1,93, kun Bayern ylsi 17 laukauksellaan vain 1,26:een.

Serge Gnabry ja suolaa haavoihin. Kuva: Getty Images.

Joka tapauksessa Tottenhamin alkukausi on ollut vaikea. Spurs on Valioliigassa kuudentena. Seitsemästä ottelusta on tullut kolme voittoa, kaksi tasapeliä, ja kaksi tappiota, joihin lukeutui shokkitappio kotona Newcastlelle.

Tottenhamissa pelannut hollantilainen keskikenttäpelaaja Rafael van der Vaart tylytti vanhaa joukkuettaan. Van der Vaartin mielestä Tottenhamin pelaajat luulevat olevansa parempia, mitä he oikeasti ovat.

BBC Radio 5 Live

@bbc5live
How do you explain a 2-7 defeat, @rafvdvaart?

📲 Read more bbc.in/2peKUwZ
🎧 Listen via @BBCSounds

#Spurs #Bayern #TOTBA #THFC #FCBayern

Bayernin paidassa upean ottelun pelannut Serge Gnabry lisäsi suolaa Tottenham-fanien haavoihin. Vanha Arsenalin pelaaja tykitti Tottenhamia vastaan peräti neljä maalia ja twiittasi ottelun jälkeen Pohjois-Lontoon olevan punainen.

Serge Gnabry

@SergeGnabry
North London is RED!!!

Lisäksi Tottenham rikkoi useita noloja ennätyksiä suorituksellaan. Tappio oli Tottenhamin seurahistorian suurin Euroopan Cup -kilpailuissa kotikentällään. Lisäksi se oli suurin valioliigajoukkueen kokema kotitappio europeleissä.