Championship
Wigan – Nottingham
Sunnuntai 20.10. klo 16:00

Sunnuntaina pelataan myös perinteisesti yksi ottelu Championshipiä. Olen ennustellut Wigania tälle kaudelle putoamistaistoon ja vaikka joukkue on onnistunut keräämään pisteitä hieman odottamaani enemmän, en näe tarvetta päivittää ennustettani. Nottingham on puolestaan pelannut aivan upean alkukauden ja on ennen viikonlopun kierrosta sarjassa kakkosena.

Ennen maaottelutaukoa Wigan sitkisteli Sheffield Wednesdayn vieraana ja kärsi 1-0 tappion. Joukkue on kuitenkin ottanut neljään viimeiseen peliin kaksi voittoa ja putoamisviiva on tällä hetkellä kolmen pisteen päässä. Paul Cookin joukkueessa ei ole liiemmälti loukkaantumisia, eikä ihmeellisiin muutoksiin avauksessa ole tarvetta. Huomattavaa on, että jo pidempään Wiganin kotiottelut ovat olleet sangen vähämaalisia.

Nottingham on ollut alkukaudesta rautaa: joukkueen ainoa tappio sarjassa tuli kauden avauspelissä West Bromwichia vastaan. Sen jälkeen saldona on kuusi voittoa ja neljä tasapeliä. Sabri Lamouchi on saanut joukkueen pelaamaan taitojensa ylärajoilla ilta toisensa jälkeen. Tähän otteluun Forestilla on joukko poissaoloja, tärkeimpänä keskikentän Samba Sow sekä Alfa Semedo.

Lyö vetoa ottelusta:

Wigan kotona sekä Nottingham yleensäkin ovat olleet viime aikoina sangen vähämaalisia joukkueita. Niinpä tässäkin tekee mieli yrittää vähämaalisuutta: vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,75.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO