Zlatan Ibrahimovic teki Romelu Lukakulle erikoisen ehdotuksen Manchester Unitedissa – ”Hän ei koskaan hyväksynyt vetoa!”

© Kuva: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic on paljastanut La Gazetta Dello Sportin haastattelussa tehneensä entiselle joukkuetoverilleen Romelu Lukakulle erikoisen ehdotuksen Manchester Unitedissa.

Kaksikko pelasi yhdessä Unitedissa kaudella 2017-18 José Mourinhon alaisuudessa.

Gazettan haastattelussa Ibrahimovic, 38, varoitti leikkimieliseen tapaansa entistä seuraansa Inter Milania Lukakun tekniikan puutteesta. Varsinkin belgialaisen ensimmäisessä kosketuksessa oli huomattavasti petrattavaa. Lukaku siirtyi italialaisseura Interiin täksi kaudeksi Manchesteristä.

– Manchester Unitedissa löimme vedon. Sanoin antavani 50 puntaa jokaisesta kelvollisesta ensimmäisestä kosketuksesta. Hän vastasi: ”mitä jos saan ne kaikki oikein?”, Ibrahimovic selitti.

– Vastasin, että ei mitään, hänestä vaan tulisi parempi pelaaja. Hän ei muuten koskaan hyväksynyt vetoa! Ehkä hän pelkäsi häviämistä.

Lukaku sai entiseltä pelitoveriltaan myös vakavempaan sävyyn annetut kehut.

– Vitsit sikseen, Lukakulla on hullu nälkä todistaa kykynsä maailmalle ja olen varma, että hän tekee niin myös Interissä, Ibrahimovic sanoi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.