Huuhkajien harjoituksissa nähtiin maanantaina melkoinen paluu menneisyyteen, kun maalivahtivalmentaja Antti Niemi torjui vetoja kuin nuori pantteri ikään.

Niemi pelasi pelaajaurallaan 143 ottelua Englannin Valioliigassa ja 67 A-maaottelua Suomen paidassa. Huuhkajien maalivahti Jesse Joronen antaa 47-vuotiaalle Niemelle hyvät arviot tuurauksesta.

– Antti pärjäsi oikein loistavasti. Näkee että huippuveskari kyseessä, Joronen kommentoi SuomiFutis-sivustolle.

Artikkeli jatkuu videon jälkeen.

Niemi laittoi treenisuorituksestaan kuvan omalle Instagram-tililleen aihetunnisteella #emergencycover (hätäapu). Joronen selventää, että konkaria ei kuitenkaan laitettu pikahälytyksellä maaliin.

– Ihan suunniteltu asia, siinä ei ollut mitään yllätyksiä. Omalta kohdalta voin vain sanoa, että jouduin aikaisemmin jättämään yhden sarjapelin kyljen vamman takia väliin. Sen kanssa ollaan vain varovaisia, että se ei ärry uudelleen, Joronen kertoi.

Viasat Jalkapallo -kanavalla ja Viaplayssa vietetään EM-etkoja perjantaiaamusta lähtien Huuhkajat-aiheisten ohjelmien parissa. Suora studiolähetys klo 19.00 alkavasta Suomi−Liechtenstein-ottelusta käynnistyy jo klo 16.00 myös Viafreessä. Ottelu näkyy suorana myös Nelosen tv-kanavalla.