Arsenalin manageri jättää kohukapteenin sivuun tämän päivän ottelusta: ”En usko hänen pelaavan”

© Kuva: Getty Images
Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Arsenalin manageri Unai Emery on päättänyt jättää joukkueen kapteenin, keskikenttäpelaaja Granit Xhakan, sivuun tämän päivän kokoonpanostaan.

Sveitsin maajoukkuepelaaja Xhaka, 27, menetti viime viikonloppuna malttinsa, kun hänet otettiin vaihtoon ottelussa Crystal Palacea vastaan. Arsenalin kotikannattajat buuasivat ja vihelsivät Xhakalle, joka vuorostaan kiroili kannattajien suuntaan ja otti pelipaitansa pois ennen kuin paineli suuttuneena stadionin uumeniin.

Torstaina Xhaka esitti anteeksipyyntönsä kannattajille sosiaalisessa mediassa. Hän sanoi saavuttaneensa ”kiehumispisteen”, koska hän oli saanut negatiivista palautetta jo viikkojen ajan peleissä ja sosiaalisessa mediassa. Osa palautteesta meni henkilökohtaiseksi ja liian pitkälle. Xhakan mukaan ihmiset uhkasivat vahingoittaa häntä ja hänen läheisiään.

– Me tarvitsemme aikaa palataksemme takaisin normaaliin, kommentoi Emery BBC:n mukaan.

– Hän pyysi anteeksi, hän esitti anteeksipyynnön kannattajille, ja nyt on aika keskittyä otteluun.

Emeryltä kysyttiin perjantaina, saako Xhaka pitää kapteeninnauhansa, mutta espanjalaisvalmentaja ei antanut suoraa vastausta.

– En usko hänen pelaavan huomenna. Luulen, ettei hän tule pelaamaan huomenna.

– Nyt meidän on keskityttävä sataprosenttisesti otteluun, menemme harjoittelemaan. Hän ei ole tällä hetkellä mielessäni.

– Haluan puhua pelaajista, jotka tulevat pelaamaan.

Arsenal kohtaa tänään, lauantaina, Valioliigassa Wolverhamptonin kello 17.00 alkavassa ottelussa.

Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!